Amrabat Bedavaya Kiralandı İddiası

Satın yahu satın. Amrabat'tan nefret ettiğimden falan değil ama bedavaya kiralamak da ne anasını...

üstüne rivayı verdiğimiz söyleniyor !

kiralanması için bile üç kuruş vermeyenler amrabatı satın alırmı.. elimizde patladı..

İlla Antalya'ya veya Türkiye'den bir takıma kiralayacağız/satacağız diye bir şey yok. Belçika ligi gibi bir ligde kalburüstü bir takımda oynar rahat. Büyük liglerde de küme düşme hattındaki takımlar için ideal. :)

Hahahaha. Böyle birşey dünyanın neresinde var yahu? Tam anlamıyla rezalet.

Hem kaziklaniyoruz hemde adami elden cikaramiyoruz. Ama genel anlamda zaten malesef oyuncu pazarliyamiyoruz.

En azindan su adami Kayseriye geri verip Okay ile takas yapilabilirdi.

Ayni sekilde Dani, Ceyhun, Aydin Yilmaz, Sabri, Engin Baytar ve Emre Colak gibi oyunculari. Anadolu kuluplerine bedavaya veya cok ucuza vereceklerine, takas yapsalar en azindan zarar etmeyiz ve yeni gelen oyunculara bir sans dogar, bakarsiniz muthis bir patlama olabilir. Ishak Dogan,Tarik Camdal,Cenk Tosun,Ugur Ciftci,Erkan Zengin,Sener Ozbayrakli ve Ferhat Kiraz gibi oyuncular yeni bir kan yeni bir macera olur en azindan. Eldekiler körerdi gitti malesef.

Gercekden gitmek istemiyorsa hic mi karekteri yok bu adamin ? Abi ben istenmedim yerde bir saniye kalmam ceker giderim.

Tabiki para konusuna gelince amrabatin maasini bizim ödememiz gerekiyor yani kontratda nekadar yaziyorsa o. Paradan bende vazgecmem ama istenmedim takimda kalmam.

1 değil 2 değil... tam 8.6 milyon avro, bugünkü kurdan yaklaşık 26 milyon, eski tabirle 26 trilyon para ödendi bunun bonservisine,

üstelik etmeyeceğini bile bile.

hani ntvspor bununla ilgili bi haber yapacak olsa, ilk defa küfür etmem heralde onlara

Antalyaspor gene neyse eskişehir veya kayseriye bedava verilseydi küfürü basardım açık ve net :) Nedense elimize gelen yerli yabancı oyuncuları satamıyoruz heriflerin yıllık ücretlerinin yarısı ya bize kalıyor yada bedavaya gidiyor :(

Anadolu topçularını fenere bjk ye kaptırmamak için çuvalla yıllık ücret veriyoruz. Sonra da hiçbir yere gönderemiyoruz.

Dünya'nın parasını verdik olacak işte değil, son zamanların en kötü transferi oldu.

Arada olur böyle transferler

Discovery cihazımdan gönderildi

Biz demirörenler'den adnan polatlar'dan alışmıştık bu transferlere.

Hele şükür gitti

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün ntvspor radyo "ayan beyan" programında, amrabattan vazgeçildiğini, terimin de vazgeçtiğini ama aysal ve bülent tulunun gidip transferi yaptığını söylediler..

Hatta tam o tarihlerde Süleyman Hurmanın: “Fenerbahçe erkek gibi transfer yapıyor. Galatasaray, futbolcularımızı ayartıp ucuza kapatmak istiyor." dediğini hatırlatıp, GS yönetiminin de bu lafın üzerine utanmadan sıkılmadan gidip 8,6 milyona amrabatı aldığını iddaa ettiler..

Geri
Üst Alt