Amrabat Gitmemeli

Aynen kardeşim hatta tek ambrabat kalsın adamı messi yaptılar beş para etmez 8 e aldık hayır zaten iyi olsaydı psv 300-500 bin usd ye kayseriye değil psg ye felan satardı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olsaydi boyle olurdu muhabbeti devam ediyor mu halen

Discovery cihazımdan gönderildi

Ambrabat gitmesin lukunku da gelsin

O zaman müstehak arkadaş size ambrabatı beğeniyorsanız bence de Sneijder,Melo,Muslera ve Drogba gitsin alalım lua lua yı alalım danyi bir de colman yeter bize

O zaman müstehak arkadaş size ambrabatı beğeniyorsanız bence de Sneijder,Melo,Muslera ve Drogba gitsin alalım lua lua yı alalım danyi bir de colman yeter bize

Ben begeniyorum demedim ifadeni begenmedim

Ayrıca evet iyi olan kapılıyor bazen şansa ülkemize dğşüyor yolları eğer 3558272636 tane örnek varsa doğrudur kaldı ki adam psv den kayseriye gitti adı sanı duyulmamış bir takımdan 17 yaşında ayrılmadı

Herkes kalsın, Yiğit de kalsın.

Ben begeniyorum demedim ifadeni begenmedim

Benim kızdığım nokta benzerleri 2-3 milyona rahatlıkla alınabilecek tonla adam varken hele hele bir de yabancı statusunde oynayacakken bile bile inat uğruna lades hayır yerli olsa lafım yok ha bir yıl daha kiralık olur Türk pasaportu hakkı alır eyvallah o zaman kalsın en azından sabriden emreden felan daha çok işe yarar

Çok kafamı karıştırdın amrabat, celtic maçındada böyle oynarsan işimiz zor (iyi yönde).

Eminim Mancinin kafasıda karışmıştır.

Keşke benimde her yazdığımı beğenen bir kankam olsa. :disgust:

gtfo-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-2722.gif

adam trollük yapmış dünkün maçtan sonra trollüğünede inanmış :happy: hollandada iş yapar bu birisi kiralasada orda parlasa sezon sonuda bonservisle okutsak minimum zararla :asd:

Aynen kardeşim hatta tek ambrabat kalsın adamı messi yaptılar beş para etmez 8 e aldık hayır zaten iyi olsaydı psv 300-500 bin usd ye kayseriye değil psg ye felan satardı

iyi olsaydı Sneijder'i bize vermezlerdi.

iyi olsaydı Sneijder'i bize vermezlerdi.

Konuyu saptırmayın benim yazımı da doğru okuyun iyi olan adamı 300 bine vermezler dedim bize vermezler demedim ama yurdum insanı genel hastalığı ya tam okumaz yada okuduğunu anlamaz ambrabat ta asla 2 milyondan fazla etmez

Geri
Üst Alt