Amrabat Gitmemeli

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/media]

Bu futbolcu kuslarda olsa bas taci yaparlar . Bizim terim dehasi adami harcadi . Ins Mancini ile form tutacak .

Adam fikrini söylemiş ne bu hiddet bu celal beyler :D

Amrabat kötü futbolcu, yani yeterli değil. Bu herkesin kabulüdür herhalde. Ama bir de şu var, yerine gelecek adam(lar) daha mı iyi olacak, oluyor.

Yabancı sınırı olmasa, 6+sınırsız olsa mesela, yedekten Amrabat'mı girsin istersin Çolak, Sabri falan mı?

Doğruya doğru. Ancak ve ancak, oynatamıyoruz adamı. Oynadığı zaman bizim seviyemizde sürekli 11 oyuncusu olacak potansiyeli yok bu faşist sistem ise onu dayatıyor. O zaman sorun ne. Adamı göndermek ama kiralık. Çünkü belli ki AB olayından umudumuz var bizim. Eğer 6 ay içinde çıkarsa karar sene sonu döner bu sefer

Sabri

Balta

Ceyhun

Sercan

Yiğit

gibi kanserler gitse, talibi olduğunda Burak gibi çok eleştirdiğiniz, hoş ben seviyorum, adamlar gidip 3-5 de eklenip çok iyi komple santraforlar falan alsak kötü mu olurdu? Olmazdı ama sistem bu.Alıp yürümeni engelliyor, yerinde saydırıp, 1 geri 2 ileri yaptırıyor bazen de 2 geri 1 ileri yapıyorsun kendi çapsız kararların ile.

Biz 2 ileri yapmıştık şimdi 1 geri dönemindeyiz. Sonrası mı? 1 ileri 2 geri veya artık sürekli ileri olacak ama bunu da bu yönetimin çapı belirleyecek.

KAtILıyorm RENkEŞTK!

Kuzenim hoş şeyler yazmamış onceki sayfalarda, kovulmalı falan die neyse dövdüm annesine yolladım onu. ne diyoduk amrabat kalmalı kesinlikle bence de.

Gül gül öldük.

Adam fikrini söylemiş ne bu hiddet bu celal beyler :D

Amrabat kötü futbolcu, yani yeterli değil. Bu herkesin kabulüdür herhalde. Ama bir de şu var, yerine gelecek adam(lar) daha mı iyi olacak, oluyor.

Yabancı sınırı olmasa, 6+sınırsız olsa mesela, yedekten Amrabat'mı girsin istersin Çolak, Sabri falan mı?

Doğruya doğru. Ancak ve ancak, oynatamıyoruz adamı. Oynadığı zaman bizim seviyemizde sürekli 11 oyuncusu olacak potansiyeli yok bu faşist sistem ise onu dayatıyor. O zaman sorun ne. Adamı göndermek ama kiralık. Çünkü belli ki AB olayından umudumuz var bizim. Eğer 6 ay içinde çıkarsa karar sene sonu döner bu sefer

Sabri

Balta

Ceyhun

Sercan

Yiğit

gibi kanserler gitse, talibi olduğunda Burak gibi çok eleştirdiğiniz, hoş ben seviyorum, adamlar gidip 3-5 de eklenip çok iyi komple santraforlar falan alsak kötü mu olurdu? Olmazdı ama sistem bu.Alıp yürümeni engelliyor, yerinde saydırıp, 1 geri 2 ileri yaptırıyor bazen de 2 geri 1 ileri yapıyorsun kendi çapsız kararların ile.

Biz 2 ileri yapmıştık şimdi 1 geri dönemindeyiz. Sonrası mı? 1 ileri 2 geri veya artık sürekli ileri olacak ama bunu da bu yönetimin çapı belirleyecek.

böyle ciddi eleştirilere her zaman açığız, yeterince şans bulamadı bulduğunda da yalnız kaldı adam ne yapsın nereye koşsun? içeri giriyor içerde adam yok, ortada depar atıyor kimse hızına yetişemiyor yine yalnız kalıp kaptırıyor haliyle.

Bu adamın Kayseri'deki Amrabat'la alakası yok. Dublörü oynasa bu kadar oynar o kesin. Bize geldikten sonra Tek bir adam eksiltebildiğini görmedim. Tek yaptığı soldan git sağa çek orta kes. Hepsi bu mu?

Bu adamın Kayseri'deki Amrabat'la alakası yok. Dublörü oynasa bu kadar oynar o kesin. Bize geldikten sonra Tek bir adam eksiltebildiğini görmedim. Tek yaptığı soldan git sağa çek orta kes. Hepsi bu mu?

amrabat aslında 2011 senesinde Kayseri'de öldü, onun yerine başkasını koydular dikkat edin yeni amrabatın kulağının altında ben var.

Beyler avatarlarınızı daha sade yaparsanız iyi olur.

Aramızda epilepsi hastaları olabilir.

Eğer varsa da ortalık da kuş gifleri yüzünden bu konuyu okuyamıyordur.

Konuyu birbirinize sataşmadan, düzgün ve doğru biçimde devam ettirirseniz daha güzel olur arkadaslar.

Amrabat kalır gibi gideceğini sanmıyorum

Geri
Üst Alt