Amrabat Gitmemeli

Arkadaşa saygı duyuyorum ama nedense ben Ambrabat'ı bu takıma yakıştıramıyorum bu sadece benim düşüncem arkadaşım sakın yanlış anlama..

Karsisindaki rakibin kim oldugu hic farketmiyor, juventusla da oynasak, elazigla da oynasak, karsi karsiya hic birsey yapamiyor, adam gecemiyor, eksiltemiyor, zink diye duruyor, geriye donuyor, ya da gecmeye calisirken topu mutlaka kaptiriyor.

Tekrar tekrar her mac ayni durum, hic gelisme de yok.

Kontraatak oynayan takimlarda oynayabilir, cok da iyi performans gosterebilir ama bizde malesef is yapmiyor.

Gitmesi kendisi icin de iyi olur.

Çok yetersiz olduğu bir gerçek. Oynadığı zaman kesin katkı verir diyemiyoruz bile, çok iyi oynamasını geçtim.

Amrabat bana göre küçük takımların büyük futbolcusu olur ancak.8 milyon euro felan umrunda değil verdiği katkıya bakınca zaten herşey ortaya çıkıyor.Bruma dan iyi denmesine şaşırıyorum Bruma 19 yaşında ve gelişim gösterilmesi için alındı onun gelişim göstermesi gerektiği belliydi zaten.Bunun yanında hiç izlemediğimiz Hajroviç ten neye göre iyi onu anlamış değilim.Bir kaç maç videosunu izleyerek bir sonuç çıkmaz.2 Lyon ve 20 dk lık Arjantin maçına bakarak yorum yapan arkadaşlar var.Sene başındaki maçlara bakarak yorumda yapılmaz görelim bakalım ne katkı verecek takıma.

Boyle efendice goruslere her zaman saygiliyim bro . Benim sozum topcumuzu asmaya calisanlara . .

Anladım çok acımasız eleştiriler var sonuç olarak Amrabat silah dayamadı ya bizim yönetime beni alın diye o yüzden bu perfonmansından dolayı kendisini suçlamamalıyız sonuçta potansiyeli ve yetenekleri ortada olan bir oyuncu bu meziyetleri yetersizse ve sen yüksek bir bonservis bedeli ödeyerek almışsan bu onun değil bu meziyetleri göre göre onu bu fiyatlara transfer edenlerin suçudur..

Geçen sezon en azından biraz katkısı oluyordu. Adam kanat oyuncusu ama çalım attığını görene aşk olsun. Bizim Semih bile bundan daha kolay adam geçer.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Adam geçemez

Hızı yok

Şut çekemez

Orta yapamaz

Bu adamın yerine bende oynasam aynı futbolu oynarım. Al dön kes ya kale vuruşu yada rakibe.

worst-organization-acronyms-5.jpg

Bir futbolcu kötüyse veya yeterince iyi değilse, dahası da ederinin çok üstünde bir ücret ödenmişse hata futbolcuda değildir.

Amrabat takımda en son kalacak adamdır...Daha Balıkesirspora,Antep Belediyeye karşı etkili olamayan adamın ne işi var Gs gibi takımda.. Konunun ne amaçla açıldığını inan ki çözemedim demek onca saçmalamasına rağmen Amrabat için olumlu düşünenler de varmış..

Bencede Amrabat gitmemeli Güreş takımı kurulup oraya kaydırılmalı.

Hamit,Danny ile birlikte kulüp tarihimizin en büyük kazıklarından biridir.

Geri
Üst Alt