Amrabat Gitmemeli

Sık oynaya bileceği bir yere gitmeli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smackdown1024x768.jpg

Amrabat saydigin tum topculardan daha yararli .

Artık Amrabatla başka bir futbolcuyu mu karıştırdın sahada yoksa Hiç maç mı izlemedin bilemiyorum bu lafının üstüne.. Ne yararı varsa artık forumdaki onca kişi göremeyip senin gördüğün. Parasını ver de bonservisini kendin al bari halısahada oynatırsın madem Kewell gibi Baros gibi bir topcudan daha yararlı olmuş ;) Hatta herkes gitsin Amrabat kalsın çünkü o süper yararlı

Artık Amrabatla başka bir futbolcuyu mu karıştırdın sahada yoksa Hiç maç mı izlemedin bilemiyorum bu lafının üstüne.. Ne yararı varsa artık forumdaki onca kişi göremeyip senin gördüğün. Parasını ver de bonservisini kendin al bari halısahada oynatırsın madem Kewell gibi Baros gibi bir topcudan daha yararlı olmuş ;) Hatta herkes gitsin Amrabat kalsın çünkü o süper yararlı

Verdim like'ini .

yahu amrabat gelecek sene turk pasaportu alma yetkisi doguyor .. pasaportunu aldirip yedekte kalmali

yahu amrabat gelecek sene turk pasaportu alma yetkisi doguyor .. pasaportunu aldirip yedekte kalmali

Amrabat'ta zaten çift vatandaşlık var. T.C. vatandaşlığı alabilmesi için Hollanda vatandaşlığından vazgeçmesi lazım. Hiç sanmıyorum böyle bir şey yapacağını.

Konuyu açan ve ona destek verenlerin forumdan atılmasını talep ediyorum..

Antudan kopup gelenlerin başlığı 10 sayfa olmuş. Ben bu kadar demokrat olamam valla iyi ki yetki yok :)

Gitmeli

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat gecen sezon 1931 dk 10 asist 1 gol

Bruma bu sezon 972 dk 1 gol 3 asist

Bruma nerde 3 asist adam 6-7 asist yapti.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gözardı ettiğim için içeriğin ne olduğunu bilmiyorum ama başlık yeterli yoruma gerek yok

Geri
Üst Alt