Amrabat: “Kalmak istiyorum, fakat gitmemi isterlerse giderim”

Melih Akan

Berlin Panteri
amrabat1.jpg

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Nordin Amrabat, RWS Bruxelles takımı ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor icimden.

Daha iyisi gelecekse gidebilir, yoksa kalmali zaten.

Amrabat'ı gönderip yerine başka bir Ontivero almamızdan korktuğum için kalmasını istiyorum

Git denecek bi ton adam var sıra amrabata gelene kadar. Hiç olmassa uçuk maaşı yok girdiğinde faydalı oynuyor

Kal başkan. Kimler geldi geçti zaten takımdan.

En azından adam gibi adamsın.

Eskiden kapıdan kovsanız bacadan girerim derdi.

Şimdi gol atmaya başladı sanki biraz havaya girmiş gibi.

2. bir şansı kesinlikle hakediyor. Malaga macerası epey yaramış. Artık o eski, eli ayağına dolaşan, ne yapacağı belli olmayan bir Amrabat yok. Gayet faydalı olabilir bence. Özellikle ŞL maçlarında çok işimize yarar.

Vallah bugüne kadar gitmesini istiyordum ve bunu coğu kez dillendirdim burada ama bugün düşüncem değişti.

Daha iyisinin gelmeyeceğini bildiğim için kalsın diyorum.

I am the one who knocks!

Aslında kanat/forvet yerine Amrabat kalsın. Forvete yabancı alalım.

Bu adamdan oyunculuğu yüzünden nerdeyse nefret etme derecesindeyim ama böyle futboldan uzak bir kafayla filan oturup bakınca harbiden iyi hoş adam ama olsun yinede çok sürmüyor işte bu kafa gitsin mümkünse çünkü yine adeta bir ergen gibi sinir krizi geçirmeme neden olacak saçma sapan çalım atma girişimleri,rakiplerle gürüşmesi,kafasını kaldırmadan açtığı ortaları vs vs gözümün önüne gelince bile irkiliyorum.

Geri
Üst Alt