Amrabat Malaga'ya Kiralandı İddiası!

is isten gecmis artik, bu saatten sonra yapsan ne olur yapmasan ne olur.

Zerre umrumda degil artik.

Alıntı "Amrabatı alan Malaga Yöneticileri şuanda Sağlık kontrolünden geçiriliyor." :D

Malaga'in yunancada guzel bir anlami var yakisir :)

Illa ki her sey de elistirecek birsey bulursunuz bu forumda. Amrabat Riera Dany yollanmali diyor herkes. Sonra Amrabat gidiyor haberi cikinca, ahhh niye gönderiliyor, kanat oyuncumuz kalmadi diyorsunuz. Biz ne zaman kanatlar üzerinden oynadik ki Amrabat kiymete bindi?? Bir karar verin. Kendinizle celiskiye giriyorsunuz. Dün gördük yine Amrabatin ne mal oldugunu. Kabullenin bu adamdan bu sezon bir halt olmaz. Gitsin orada düzenli bir sekilde oynasin. Hem kendine yarar hem de bize. Bakin gecen sezon bile öyle ahim sahim bir performans sergilemedi, ama bu sezon gecen sezondan daha da geriye gitmis bir vaziyette su an. Gecen sezon Sampiyonlar Liginde katkisi oldu buna lafim yok ama yine de yabanci olarak malesef bosu bosuna yer kapliyor.

Sonraki duragi barca olur.

Bütün spor ajansları son dakika olarak geçti. Umarım bu saatten sonra yalan olmaz. Buarada bu Malaga nasıl bu kadar düştü. Adamlar daha geçen sene CL'de yarı finali son saniyede kaçırmıştı.

biz amrabatı aldığımızda olimpiyatlar vardı fas milli takımıyla amrabatta oynuyordu maçın en kötüsü amrabattı fas milli takımında çok daha etkili oyuncular vardı o gün eyvah dedim biz kimi almışız ve haklı çıktım :(

Tamam Amrabat da gitmesi gereken oyunculardan birisi, kesinlikle bizim seviyemizin adamı değil ama Bruma ve Aydın sakatlanmışken, elde hiç kanat yokken, takımda Eboue, Dany, Riera gibi çok daha önce gönderilmesi gereken adamlar varken neden önce Amrabat gönderilir anlamıyorum...

Neyse İnş onlarda giderde o zaman bi önemi kalmaz...

Benim kafama birsey takildi. Bu Nurettin kafayi kazimayi biraktigindan beri hep geriye gitti. Saclar mi bozdu bu elemani :eek::eek::eek::eek: ( :asd: )

Bütün spor ajansları son dakika olarak geçti. Umarım bu saatten sonra yalan olmaz. Buarada bu Malaga nasıl bu kadar düştü. Adamlar daha geçen sene CL'de yarı finali son saniyede kaçırmıştı.

Bildiğim kadarıyla uefa mali kriterden ceza yediler. bu sene avrupaya katılamadılar..

riera dany bruma sorunu da çözülmeli forvet + kanat alınmalı. kadroda kanat oyuncusu yokken kontenjanı 2. sınıf stoper için harcamazlar umarım.

bu saatten sonra istediğiniz adamı yollayın lig bitti ancak fb bu akşam puan kaybederse bu haberin değeri var benim için

Geri
Üst Alt