Amrabat ve Bruma'ya Teklif Var

Malaga iyi yere kapak attı :D adamlar yabancı sınırından doğan bug ı iyi kullanıyor :)

aslında amrabat ve bruma elimizdeki yasin ve olcandan daha iyi kanat oyuncuları. ama işte lanet olası yabancı sınırı yüzünden döküntüler bize kalırken en iyi 2 kanat oyuncumuzu elin malaga denen döküntü takımına 3 kuruşa veriyoruz. olcan ve yasini önersek değil malaga ispanya 2.liginden bile kimse almaz. ah ulan ah

5+3 varken Amrabat'ın takımda kalması iyi olur.Sol bek için Tarık Çamdal konuşuluyor.Bide forvet alındımı yeterli (Lig için)

gariban amrabatı gönderirler tabi

adam yaz döneminde her macta gol attı,takımı seviyor sahipleniyor

eminim buraktan selcuktan daha cok aidiyet duyuyor

anca böyle adamları gönderirler iste

dany eboua gibi capsiz herifler durur yigit,anadolu cocugu nordin gibi garibanlar sutlanır

Brumayi satarsak 2-3 sene sonra kafamizi taşlara vururuz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı fikirdeyim çok büyük bir yıldız olacak. AMA eğer satmassak ta 2 sene sonra Bruma yine aynı yerde kalır, bizde gelişemez. son 15 dakika oynarak nasıl gelişecek. ben onun adına gitmesini isterim. aklı olan genç futbolcu potansiyeline ulaşmadan bu ülkeye gelmez. 5 yabancı sınırının olduğu eğitimin, ahlakın yerin dibinde olduğu tembel bir ülkede yabancı futbolcu gelişmez, çok zor. verdiğimiz paraya satabilirsek yeter.

aynı fikirdeyim çok büyük bir yıldız olacak. AMA eğer satmassak ta 2 sene sonra Bruma yine aynı yerde kalır, bizde gelişemez. son 15 dakika oynarak nasıl gelişecek. ben onun adına gitmesini isterim. aklı olan genç futbolcu potansiyeline ulaşmadan bu ülkeye gelmez. 5 yabancı sınırının olduğu eğitimin, ahlakın yerin dibinde olduğu tembel bir ülkede yabancı futbolcu gelişmez, çok zor. verdiğimiz paraya satabilirsek yeter.

Ben kiralamadan yanayım

Amrabat, Eboue, Dany, Ontivero dörtlüsünü paket halinde verelim. Bonservis istemez, maaşlarını ödesinler yeter. Hayatta ödemezler gerçi :redface:

Bu sezon bizim takim'da zaten is yok. Ispanya Bruma'ya yarayabilir? Bilmiyorum acikcasi.

bence bruma kesinlikle kiralanmalı yoksa verdiğimiz para boşa gidecek burda bu yabancı sınırı zırvası varken kendini geliştiremeden yok olup gidecek amrabat zaten gitmeli o kesin

brumayı gönderip yasin denen anadolu topcusuna mı kalalım. amrabatı alabilirler

bruma' yi kesinlikle kiralamaliyiz, bu yabanci sinirinda gelisim gosteremez malesef uzerindeki baskiyla, malaga'da canavar gibi olur gelir, uygun lig ve takim hem de

Bence asıl satmazsak kafamızı taslara vururuz. Yeni sozlesme imzalamaz bruma. Gordu Turkiyenin halini. Bir erim alamadan 12m.euro verdigimiz adamı bedava gondermis oluruz.

Bizle 5 sene sözleşme imzaladı daha 4 senesi var son 2 sene kaldığında bunu düşünürüz

Geri
Üst Alt