Amrabat ve Eboue'den Hangisi Gitmeli?

Amrabat mümkünse bu transfer sezonu bitmeden. Eboue de sezon sonu.

Amrabat & Dany derhal gönderilmeli...Eboue & Riera ise sezon sonu

Eboue gitsin diyenler ve konuyu acan ne iciyor acaba amrabat bugun macta poposunu dayayip iki uc pas yapti diye agzinizin suyu akmis galiba.amrabat kimki eboue ile kiyasliyorsunuz eboueyi ileri koy amrabattan iyi oynar adamin bilekleri daha kivrak.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

once amrabat sonra sirasiyla dany, riera, eboue, chedjou

sezon sonunda tabi

Sende'de CHP kafasi var belli gokten tas dusse AKP'ye bulacaksin .

Akp cehennemin dibine gitmediği sürece herşeyi onlardan bileceğim.. çok şükür milletin rızkını çalan bir güruhu destekleyecek kadar şerefsiz değilim..

Chp'ye hayatımda oy vermedim, aksine akp'ye vermiştim özgürlük adına ama takım tutar gibi parti tutmuyorum..

Bu seçimde tabiki Chp'ye vereceğim, akp'nin gitmesi için ya kime verecektim.. şu anda Hitler mezardan çıksa ona oy veririm, ülkesini satan hırsızlara vermem..

cidden günlük yasiyoruz he. ajax'in bebelerine karsi biraz iyi oynadi diye yine hemen adami yildiz yaptiniz. 1 mac kötü oynasin yine yerin dibine sokarsiniz. :D

Her iki oyuncunun oynadigi mac sayisina ve kondisyonlarina bakilirsa Amrabat'in gonderilmesi daha dogru bir karar olur diye dusunuyorum

Amrabat gitsin. Eboue'nin daha kredisi var yanımda. Ayrıca suan yabancı bek almaya kalksak Eboue gibisini 5-6 milyondan asagı bulamayız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

eboue gitsin diyen ergenler sabri ile devam edecek sanırım adam gibi tek bekimiz gitsin diyorlar:eek:

Eboue gitmesini istiyen arkadaslarima soruyorum Eboue'nin yerine oynatabileceginiz kac oyuncumuz var bunu bir soylermisiniz? Sabri var onunda hali ortada sampiyonlar ligi icin..

celsi macinda sabri'yi hayal edin yeter. :asd:

Geri
Üst Alt