Amrabat ve Eboue'den Hangisi Gitmeli?

Öncelikle Dany gitsin sonra kim giderse gitsin 18-19 yaşındaki çocuk senden iyiyse bu takımda fazla durma artık

Amrabat bugun 1 asist yapti bir de Hajroya alda at dedi Hajro kontrol edemedi . Birde kaleciyi calimlayip golu atiyodu defans cikardi topu . Cok buyuk topcu . Kesinlikle kalmali . 45 dkda Ajax'i mahvetti . Bjk falan kiralarsa 2. lik gider .

amrabat en azından çabalıyor uğraşıyor eboue hakkında yorum yapmıyorum.........

2 side şıkkı yok mu

Sağ bek Sabri mi oynayacak Chelsea maçında ? İlk okul terk yorum olmuş. Sezon sonuna kadar Eboue kadro da bulunmalı sonrasında yaz döneminde kaliteli bir sağ bek bulmamız şart. 10 senedir sol bek için uğraşıyoruz zaten.

Eboue'yi nekadar begenmesem bile adam bazen çok iyi maçlar oynuyor.

Amrabat bu sezon leş

Millet sirf hazirlik maçda iyi oynadi diye neden böyle konular açtigini anlamiyorum.

3üde . Eboue sabrı amrabat

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eboue'yi nekadar begenmesem bile adam bazen çok iyi maçlar oynuyor.

Amrabat bu sezon leş

Millet sirf hazirlik maçda iyi oynadi diye neden böyle konular açtigini anlamiyorum.

ben amrabatı her zaman beğenmişimdir her futbolcunun kariyrinden düşüşler ve çıkışlar olur bence şu an selçuğun amrabatan fazlası yok gibi...

Hepsinden önce dany gitmeli. Sonra bunları da tartışırız.

Amrabat. Eboue'de sezon sonu gitmeli ama. Ilk sezonki Eboue nerde bu Eboue nerde. SL'de yine faydalaniyoruz belki, ama zamani doldu bence.

İkiside

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası Amrabat. Sezon sonu ikisi de. Yanlarına Chedjou, Riera, Dany de bonus. Bunların arasında akıllıca oynayan bi tek Riera var. O da kamyon dolu para alıyor. Ayrıca yaşı da ilerledi. Eboue desek karaktersiz bir yapıya sahip. Kendini yere atmalar, boşuna kıvranmalar falan bide üstüne son dönemlerde maç seçmeye başladı. Kısacası şahsen benim gözümden düştü.

Kuşundan nefret ettim bıkkınlık geldi yemin ederim. eminim koca gün biri kuş dese de şu it hayvanı koyayım diye yer arıyorsundur...

ali-jpg.10062

istediğim zaman zaten koyuyorum bro relaxx

Amrabat bugun 1 asist yapti bir de Hajroya alda at dedi Hajro kontrol edemedi . Birde kaleciyi calimlayip golu atiyodu defans cikardi topu . Cok buyuk topcu . Kesinlikle kalmali . 45 dkda Ajax'i mahvetti . Bjk falan kiralarsa 2. lik gider .

Al da at diyemedi çünkü adamın önüne değil arkasına attı topu. Kendisine kalabalık arasından o pası çıkartıp o koşuyu yapan ise Hajro'ydu zaten.

Kaleciyi çalımlayıp golü atıyordu dediğin, kaleciyi geçeyim derken topu alakasız bir yere götürüp sonra koca kalede tek adamı tutturdu.

İroni yapıyorsun büyük ihtimalle ama yine de yazmak istedim.

Al da at diyemedi çünkü adamın önüne değil arkasına attı topu. Kendisine kalabalık arasından o pası çıkartıp o koşuyu yapan ise Hajro'ydu zaten.

Kaleciyi çalımlayıp golü atıyordu dediğin, kaleciyi geçeyim derken topu alakasız bir yere götürüp sonra koca kalede tek adamı tutturdu.

İroni yapıyorsun büyük ihtimalle ama yine de yazmak istedim.

Ozgur agabey yapma gozunu seveyim ya . Bu adam 30 metreden gol atsa taca atmak istedi yanlislikla gol oldu diyeceksiniz .....

Ozgur agabey yapma gozunu seveyim ya . Bu adam 30 metreden gol atsa taca atmak istedi yanlislikla gol oldu diyeceksiniz .....

Olm ben Amrabat fanı değil miyim? Zamanında Salman 1 ben 2'ydik bilen bilir. Çok da seviyorum da alakası yok yani olmuyor o adamdan futbol zekası sıfır denk getire getire yapıyor ne yapıyorsa.

Kayseri'de çok başkaydı çünkü takım ona oynuyordu ve önde geniş alanlar buluyordu. Biz o kadar şans bulamayız.

Yanlarına Dany'de alabilirler.Ama 3nden hangisi kalsın denirse Amrabat kalsın derim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eboue'den ne istiyonuz, Chelsea ye karsi sabrilerle salihlerle mi cikalim. Sezon sonu düşünülür Eboue nin gidişi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm ben Amrabat fanı değil miyim? Zamanında Salman 1 ben 2'ydik bilen bilir. Çok da seviyorum da alakası yok yani olmuyor o adamdan futbol zekası sıfır denk getire getire yapıyor ne yapıyorsa.

Kayseri'de çok başkaydı çünkü takım ona oynuyordu ve önde geniş alanlar buluyordu. Biz o kadar şans bulamayız.

Bugun ki gibi oynatilirsa etkili olacagini gosterdi bence . Ft doneminde orta sahanin sol ic bolgesinde oynatiliyodu o yuzden faydasizdi . 2 pozisyonu yoktan varetti bugun .

Geri
Üst Alt