Amrabat ve Eboue'den Hangisi Gitmeli?

delimisiniz olum Eboue tek orjinli sag bek takimdaki.Takim adam gibi oynasin Ebouede her zaman iydir.Yerinde ondan iyisini bulmayana kadar ben sabriyi felan orda gormek istemiyorum.

Eboue nin tek eksiği kız gibi oynaması bu kadar olmaz biraz delikanlı olsun .. Amrabat gitsin dany gitsin aydın gitsin aykut sabri yiğit hepsi gitsin yekta selçuğun yerine arada oynasın hakediyor bence...

Dany gitsinde gerisi bu sezon icin hic umrumda degil. Yeter ki su adamdan kurtulalim. Her mac oyunamamasi icin dua ediyorum nerdeyse.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Salih ile Tarik gelecek zaten

salih ile tarik gelsin ona lafim yok direk 11 baglayacak degiliz onlari yedekde otururlar.Eboue 10 tane Tarik cikartir cebinden.

Acin bakalim bakin adam ne kadar sampiyonlar Ligi maci oynamis sonra yazin bu yazilari.

hatta Amrabatla Eboueyi ayni ankete koymak hakaretdir.

Ayrica Amrabatida bir yere kiralik versinler 8,5 para saydigimiz birinide birazda oyle bekleyelim ha 5,6 ne bileyim veren olsa satsinlar gitsin.Yoksa oynaya bilecegi bir yere gondersinler.

Eboue ligin en kaliteli yabancilarindan ama bir futbolcu bukadar karaktersiz olamaz,bugünde omuzuna darbe aliyor,yüzünü tutuyor

Al da at diyemedi çünkü adamın önüne değil arkasına attı topu. Kendisine kalabalık arasından o pası çıkartıp o koşuyu yapan ise Hajro'ydu zaten.

Kaleciyi çalımlayıp golü atıyordu dediğin, kaleciyi geçeyim derken topu alakasız bir yere götürüp sonra koca kalede tek adamı tutturdu.

İroni yapıyorsun büyük ihtimalle ama yine de yazmak istedim.

ben bunun amrabatın kendini gösterme isteğinden ve paniklemesinden kaynaklandığını düşünüyorum ve elimizde amrabatın sahip olduğu özelliklere sahip başka bir oyuncu olduğunuda sanmıyorum bence amrabata bir sezon daha şans verilmeli en azından çabalıyor...

Geldiği zamandan beri iyi oynadığımız tüm avrupa maçlarında Eboue'nin katkısı yüksektir.Şişirilen bir çok adam saklanırken Eboue sorumluluk alıyor ayağında top tutuyor bu yüzdende çok faule maruz kalıyor bu anket büyük haksızlık Ebouye karşı bu yıl diğer yıllara göre formsuz olsada bu zamana kadar çok katkı verdi bize.

Eboue dunyanin en iyi sayili sag beklerinden .

Fakat eskisi gibi degil cok tiyatroculuk yapiyor .. takim guzel ritim yakaladigi an kendini yoktan yere yerde buluyoruz ve oyun soguyor

simdi deigl ama sezon sonu kesin bir alternatif gelmeli

Eboue' yi yollayip Chelsea macinda Salih yada Tarik'i koyalim sagbek'e bumudur yani saka gibi valla.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[attachment=6590:indir (1).jpg]

Kalmali

Ekli dosyalar

• indir (1).webp
    indir (1).webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 141
İkisi de gitmemeli. Biz 2 senedir ligi bu oyuncularla domine ediyoruz. Elimizdeki cevherleri bu kadar sebepsizce kaybetmeyelim. Eboue mükemmel bir bek oyuncusu. O yokken sabri ile neler çektik hatırlamaz mısınız? Amrabat... Adam bence dünya klasında bir yıldız. Çok fazla değerli. Ha Mancini gitmesini istiyorsa ayrı mesele. Sonuçta teknik sorumlu. Ama Amrabat da Eboue de, Galatasaray armasına yakışır şekilde mücadele ettiler bu zamana kadar. Ben şahsi olarak ikisi ile de en az 3 yıllık kontrat yenilenerek devam edilmesini temenni ederim...

Geri
Üst Alt