Amrabat: "Yabancı sınırını Terim'e sorun"

Dogrusu boyle

"ben 3 yıldır buradayım, umarım 5 yıl daha kalırım. belki türk hanımlarla da evlenirim, türk olurum. 5 yıl sonra türk vatandaşlığını düşünebilirim. birkaç kulüp oldu beni isteyen, ancak ben galatasaray'da kalmak istedim. kiralık isteyenler de oldu. ancak ben burada daha işimi bitirmedim. benim bonservisime bakıyorsunuz ama kazandığım paraya da bakın. genelde önerdikleri kontrat daha yüksekti. ben daha az parayı aldım galatasaray'a gelebilmek için bonservisten ötürü. burada olmak benim için büyük keyif."

Terim olmasaydı suan galatasaray forması giymiyordu. Hicbir takım bu adamın bonservisine 8.6 vermez yatsın kalksın Terime dua etsin laf sokacagına.

Aynen terimin aptalligina dua etsin.

Amrabad transferinden anlayabiliriz terimin kapasitesini.

Amrabat iyi oyuncu eyvallah fakat 8milyonluk değil.

Bir müslümanın 4 tane evli hanımı ola bilir . Baka bilme şartıyla.

Türkiye cumhuriyetinde, her demokratik ülkede olduğu gibi, bu mümkün değil hukuken yanlış bilmiyorsam.

Gerçiği demokrati cumhuriyetmiyiz yoksa muz cumhuriyetimiyiz karar veremedim kendi adıma ya neyse

Medyanın gündem yaratma çabası. Ne öyle bir soru vardır.. Ne de Amrabat bunu laf sokma mizacıyla söylemiştir.

İspanya belki kendisine iyi gelmiştir. Kampı izleyenler Amrabat hakkında görüşleri paylaşabilirler

Adam ben zaten evliyim, Türk birisiyle evlenecek halim yok demiş ama bunu alıp yanlış çevirmiş hıyarlar. Çeviri hatası olduğu ortada ama içimizde bunu bile fırsat bilip İslam'a laf atmaya kalkanlar var, yazık lan size... Sorsan bunlar okumuş etmiş adamlardır, daha bir çevirinin doğru mu yanlış mı olduğunu bile sorgulayabilecek kapasiteleri yok.

Fatih Terim'e de göndermede bulunmamış, aksine o da beni destekler gibisinden topu ona atmış. Zaten kendisini takıma getiren adamı niye kötülesin?

Göndermeye baya alınanlar olmuş. Tükürdüğünü yalyan Terim efendi.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yabancı sınırının fatih terimle ne alakası var ?

muhtemelen soru ve cevaplar farklıdır, medyanın çarpıtmasıdır.

Cok alakasi var, Tupcu kafasi kendi soyledi Terim in yabanci kurali ustunde durdugunu ve cok calistigini, bu olayi en guzel sekilde cozecegini diye..

Arsivleri ac bak istersen (google)

Fatih Terim olmasaydı Galatasaray'a gelemezdi.

Zaten terim içine ettin her şeyin,senide diğer yeteneksizleride o doldurdu kulübe.

Terim olmasaydı suan galatasaray forması giymiyordu. Hicbir takım bu adamın bonservisine 8.6 vermez yatsın kalksın Terime dua etsin laf sokacagına.

Aynen terimin aptalligina dua etsin.

Amrabad transferinden anlayabiliriz terimin kapasitesini.

Amrabat iyi oyuncu eyvallah fakat 8milyonluk değil.

Terim "5 milyon" dedi Amrabat'ı kadrosunda görmek isteyen Fatih Terim'in yönetime "5 milyona alabilirsek alalım" dediği Faslı oyuncu için G.Saray Başkan Ünal Aysal, hocasına jest yapabilmek için bu rakamı 7.5 milyona kadar çıkardı

Amrabat'tan Aysal'a itiraf! 15 milyon € etmem - Sabah Spor - 22 Haziran 2012

Hasan Şaş:"Amrabat icin biz 5 milyon Euro'dan fazla vermeyin dedik, 8 milyon euro verdiler.

Terim "5 milyon" dedi Amrabat'ı kadrosunda görmek isteyen Fatih Terim'in yönetime "5 milyona alabilirsek alalım" dediği Faslı oyuncu için G.Saray Başkan Ünal Aysal, hocasına jest yapabilmek için bu rakamı 7.5 milyona kadar çıkardı

Amrabat'tan Aysal'a itiraf! 15 milyon € etmem - Sabah Spor - 22 Haziran 2012

Hasan Şaş:"Amrabat icin biz 5 milyon Euro'dan fazla vermeyin dedik, 8 milyon euro verdiler.

Heheh. Komik. Hasan Şaş'ın açiklamalari var. Sneijder ve transfer etmek istedikleri topcularla ilgili bir programda. Unuttum şimdi. Hepsi de terimin düşünce kapasitesine yakisan oyuncular.

Ver gazi. Hurraa. Bambambam.

Heheh. Komik. Hasan Şaş'ın açiklamalari var. Sneijder ve transfer etmek istedikleri topcularla ilgili bir programda. Unuttum şimdi. Hepsi de terimin düşünce kapasitesine yakisan oyuncular.

Ver gazi. Hurraa. Bambambam.

basın terimci kardeş:mad: yalan haber yapmışlar yine başkana bırakmışlar ihaleyi oyuna gelmeyelim

Hala aynı yerdeyiz ya.

Geçmiş bitmiş işte. Neyin tartışması bu.

Hajrovic'den giden paralar hakkında hiç bir şey demeyip, burda Amrabat demeyin Allah aşkına.

İkisini de eleştiriyorsanız gelin.

Ayrıca terim'in kanaltürk'de bizzat röportajını canlı dinlemiştim.

Amrabat için 5 Milyon Euro'dan 1 kuruş fazla vermeyin dediğini söylemişti.

amrabat öyle dedigise valla manyak lan, ya yanlis anlasilmis yada gercekten manyak, ben olayi böyle anlamak istiyorum : Evliyim ama bir türk kadinla evlenebilirdim.

Bir müslümanın 4 tane evli hanımı ola bilir . Baka bilme şartıyla.

Türkiye cumhuriyetinde, her demokratik ülkede olduğu gibi, bu mümkün değil hukuken yanlış bilmiyorsam.

Gerçiği demokrati cumhuriyetmiyiz yoksa muz cumhuriyetimiyiz karar veremedim kendi adıma ya neyse

muz :)

Hala aynı yerdeyiz ya.

Geçmiş bitmiş işte. Neyin tartışması bu.

Hajrovic'den giden paralar hakkında hiç bir şey demeyip, burda Amrabat demeyin Allah aşkına.

İkisini de eleştiriyorsanız gelin.

Ayrıca terim'in kanaltürk'de bizzat röportajını canlı dinlemiştim.

Amrabat için 5 Milyon Euro'dan 1 kuruş fazla vermeyin dediğini söylemişti.

fazlasını veren albayrak'tı... aslında alınmayacaktı ama fatih terim çok istiyor diye "aman hocam küsmesin gönlünü yapalım" diye abdürrahim albayrak'ın ısrarıyla alındı... zira o dönem terim yönetime gazeteden okuduğu haberler dolayısıyla trip atmakla meşguldü... hatta yarısını albayrak ödedi diye haberlerde çıkmıştı... ama ne kadar doğru bilemem...

Geri
Üst Alt