Amrabat'ın gitmesine yardım

Yiğithan Gülen

Parçalı Üye
Arkadaşlar malum bu mücahit abimiz kendini Galatasaray aşığı filan ilan edip bazı taraftarların aklını çelmeyi başardı bu taraftarlar da mücahit abiyi gazladı bence taraftarın kendisini çok sevdiğini filan düşünüyo o yüzden gitmiyor.Fikrim ise şu malum mücahit abinin twitterı var herkes ''insancıl'' bir şekilde kendisine gitmesi gerektiğini anlatırsa kanımca belki minikte olsa bir umut doğar.

Dipnot:Aynı şeyi Dany için de yapabilmek bence kulübe mantıklı bir yardım olabilir.Buyrun twitter adresleri: Noureddine Amrabat (NAmrabat53) sur Twitter Nounkeu Dany (NounkeuD) sur Twitter

Nurettin'den en azından sezon sonuna kadar bize yardımcı olmasını isteyebiliriz ama Dany'nin gitmesi için bırakın kibar talebi küfür bile edebiliriz bence gitmesi için :D

Arkadaşlar malum bu mücahit abimiz kendini Galatasaray aşığı filan ilan edip bazı taraftarların aklını çelmeyi başardı bu taraftarlar da mücahit abiyi gazladı bence taraftarın kendisini çok sevdiğini filan düşünüyo o yüzden gitmiyor.Fikrim ise şu malum mücahit abinin twitterı var herkes ''insancıl'' bir şekilde kendisine gitmesi gerektiğini anlatırsa kanımca belki minikte olsa bir umut doğar.

Dipnot:Aynı şeyi Dany için de yapabilmek bence kulübe mantıklı bir yardım olabilir.Buyrun twitter adresleri: Noureddine Amrabat (NAmrabat53) sur Twitter Nounkeu Dany (NounkeuD) sur Twitter

Bu isler boyle olmaz.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende gitmesi için gereken tazminatı aramızda toplayalım diyeceksin sandım :) O bile mantıklı geliyor artık

Bende gitmesini istiyorum ama bu isi dogru bulmuyorum..

Tapatalk

Profesyonel futbolcuya bu yapilir mi hic? Kendinizi adamin yerine koyun bide, sizi dinlermi?

:2aloh1:

Abartmıyorum bosnalı bu adamdan iyi değil net! Ama amrabat kalsın demiyorum kesinlikle gitmeli o ayrı...

Bence iki oyuncunun lisansini iptal ettirip Alex ve Hajro ya lisans aldiralim. Bu mümkünse böyle yapilmali. Gitmezlerse oynayamazlarda.

Geri
Üst Alt