Amrabat'ın Menajerinden Açıklama

uefa kupasını isterse geri veririz artık...ha pardon bu kulüpteki başarılar başkanın ve futbolcuların başarısızlıklar tdlerin dimi...

Burada insanlar ne yazikki anlamak istedigini anliyorr, olayi görmek istedikleri gibi görüyorlar...

Amrabat Transferinin bizim Baskanin bir güc gösterisi oldugunu anlayamayanlar var halen. Ronaldinho´yu yüksek maliyeti nedeni ile Veto olan Hoca, gidip 8 Milyon´a süper Ligten bir yabanci aldirmasi komik olur.

Hasan Şaş: "Galatasaray'ın transferlerini beğenmedim"

Hasan Şaş: "Amrabat için 5 milyon eurodan fazla vermeyin dedik, 8 milyon euro verdiler"

Burada insanlar ne yazikki anlamak istedigini anliyorr, olayi görmek istedikleri gibi görüyorlar...

Amrabat Transferinin bizim Baskanin bir güc gösterisi oldugunu anlayamayanlar var halen. Ronaldinho´yu yüksek maliyeti nedeni ile Veto olan Hoca, gidip 8 Milyon´a süper Ligten bir yabanci aldirmasi komik olur.

Hasan Şaş: "Galatasaray'ın transferlerini beğenmedim"

Hasan Şaş: "Amrabat için 5 milyon eurodan fazla vermeyin dedik, 8 milyon euro verdiler"

5 milyon da cok

oynatabilmisler mi adami yoksa GURESCI oldugundan yedekmi oturmus

-de'yi yazmayı bilmeyen insan fatih kerim terim felan diyor

ciddiye almıyoruz DEĞİLLLLL Mİ?

5 milyon da cok

oynatabilmisler mi adami yoksa GURESCI oldugundan yedekmi oturmus

Bana göre Amrabat iyi Futbolcu... 5 Milyon avro bende vermezdim, ama onun tek nedeni yabanci siniridir. Yoksa Amrabat hele büyük maclarda, hep takimin parlayan yildizlarindandi.

Nordin nasil yabanci siniri yüzünden harcaniyorsa, Amrabat´da ayni sekilde harcandi. Amrabat ilk sezon +2 nedeniyle, yinede benchten gelip oyunu hizlandiriyordu, ama artik oda yok, TFF sag olsun.

Buna 5 Milyon vereni bulursak, ona Galatasaray da onursal üyelik verilmeli.

Tapatalk

kinim yoq kardeşim fenerbahçe gibi bir camiaya ezik demezsek sevinicem onu da bir anektod olarak belirtmeden geçmek içimden gelen bir davranış değil doğrusunu istersen kardeşim :confused-new:

umarim sezon sonuna kadar 1-2 gol ve 3-4 asist yaparda degeri artar yok malaga 2 milyon da israr ederse bir sezon da ingiltereye gönderek kiralik olarak, amrabat dan daha kötü elemanlar orda daha iyi fiyata satiliyor

2 milyona giderse kalani f terimden tahsil etmek sart olur

Hasan Şaş kendisi dedi, Terim alacaksanız 5'ten fazla vermeyin demiş. Başkanın yediği kazık. Transferleri Terim yapmadı, Terim tek isim önerdi. Pazarlamayı başkanlar yapar ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Geri
Üst Alt