Amrabat'tan Şaşırtan Tweet

Bunu basimiza musallat edenlere ne denir bilmiyorum.

Istemiyoruz seni iste, artik git!!

öncelikle amrabatı beğenmem ancak gösterdiği kötü futbolun nedenlerinden biri de terim. kayseri maçında 2 çalım attı diye 8m bonservis verdirmesi de ayrı bir konu.

öncelikle amrabatı beğenmem ancak gösterdiği kötü futbolun nedenlerinden biri de terim. kayseri maçında 2 çalım attı diye 8m bonservis verdirmesi de ayrı bir konu.

Bizde var öyle tuhaflıklar skibbeli leverkusen bize 5 attı diyede TD'liğe getirmiştik

amrabat transferi için ödediğimiz para çok yüksek doğru ama her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz

ben geçen sene amrabat'ın 1-2 maç dışında ligde ilk 11de başladığını hatırlamıyorum şampiyonlar liginde 11de başlıyordu sadece orda da girdiği maçlarda takımı ateşlemişti bana göre

Evet juve maçında iyi ateslemisti. Ama juve taraftarıni.. cok gereksiz bu adam be abi. Bırakın deli dana gibi kosan ne yaptigini kendide bilmeyen adami savunmayi..

Delikanli çocuk ama yabanci kontenjani açisindan gitmesi gerek.

Nah giderim diyor

Geldiğinde çocukluğundan beri Galatasaray'ı takip ediyorum diyordun sevinmiştik, birşeyler yapabileceğini zannettik ama yanıldık. Sen şimdi Galatasaray taraftarı olarak kal gene ancak aktif futbol yaşantını başka bir kulüpte sürdürmen senin için daha iyi olacaktır.

Eklemeden edemeyecegim ;

Yerinde olsam madem bu ksr onemli bu takim senin icin, bugune kadar naptigumi tartar ona gore davranir tatilime de gitmez calisirdim floryada.

Sen su dedigimi yapsaydin eminim ben dahil satilmana veyahut kiralanma konusunda fikir degistirir arkanda dururduk.

tapatalk

Sus lan kirk pinar Gürescisi

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

234258.jpg

Gtmesi kendisi için hayırlı olur. Yaşı genç gittiği takımda tekrar kendisini bulur kanıtlarsa sene sonu tekrar takıma girebilir...

git olum git cocugum git evladım git ulan git

Geri
Üst Alt