Amrahbank'tan Galatasaray ve Neftçi İçin Fankart Projesi

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
@Şahin Şarif kardeşim bir özet geçerse seviniriz...

Press relizlər

BvAb7LCIUAAsFWg.jpg

“Amrahbank”dan futbol azarkeşləri üçün yeni layihə

“Galatasaray” və “Neftçi” futbol klubları ilə partnyorluq əlaqələrinə başlayan “Amrahbank” futbol azarkeşlərini sevindirən “FANKART” adlı yeni bir layihə təqdim edir.

Layihə xüsusi olaraq plastik kart istifadəçiləri üçün nəzərdə tutulmuşdur.

Kartlar 3 növdə təklif edilir - MasterCard Standard Neftçi, MasterCard Sandard Galatasaray, MasterCard Gold Galatasaray.

Bu plastik kartlar “Amrahbank”ın partnyorluq etdiyi milli “Neftçi” və Türkiyənin məşhur “Galatasaray” futbol klublarının korporativ qaydalarından istifadə edilərək nəfis bir dizaynla hazırlanmışdır.

Kart hesabı qalığına 6% illik gəlirin hesablanması, kart sahibləri arasında futbol klublarının oyunlarına uduşların keçirilməsi, “GS store” mağazalarında endirimlər ( MasterCard Standard Galatasaray sahibləri üçün 10%, MasterCard Gold Galatasaray sahibləri üçün 20% ),

Galatasaray Bakı Futbol Məktəbində MasterCard Gold Galatasaray kartının sahibləri üçün 20% endirim, onlayn ödənişlər, ticarət obyektlərində və kommunal ödəmə nöqtələrində nağdsız ödənişlər, bankomatlardan nağd vəsaitin əldə olunması, SMS xəbərdarlıq, internet bank, card-to-card, mobilbank xidmətləri “Fankart”ların üstünlüklərindəndir.

Bundan başqa Amrahbank tərəfindən yaxın gələcəkdə “Fankart” sahibləri üçün müxtəlif aksiyaların keçirilməsi, bonusların tətbiqi də nəzərdə tutulmuşdur.

“Fankart” sahibi olmaq istəyənlər “Amrahbank”ın istənilən filialına müraciət edə bilərlər.

Gəlin “Amrahbank”la birlikdə azarkeşlik edək!

Amrahbank həm fərdi, həm də korporativ müştərilərə bütün bank xidmət və məhsullarını, o cümlədən cari və depozit hesabları, hesablaşma-kassa və plastik kartlarla əməliyyatlar, yerli və beynəlxalq pul köçürmələri, istehlak və biznes kreditləri, sənədli əməliyyatlar, ticarətin maliyyələşdirilməsi və digər bank xidmətlərini təqdim edir.

Bəhreyn Krallığında fəaliyyət göstərən Beynəlxalq İnvestisiya Bankı 2008-ci ildən “Amrahbank”ın strateji səhmdarıdır.

Hal-hazırda bankın 22 filiali və 1 şöbəsi fəaliyyət göstərir. Bankın filiallar şəbəkəsi paytaxtla yanaşı respublikamızın Sumqayıt, Lənkəran, Tovuz, Şəmkir, Biləsuvar, Bərdə, Gəncə, Masallı kimi regionlarını əhatə edir.

Forma sponsoru olmayacak sadece GS'li azeriler için kampanyalarda kullanılsın diye çıkarmışlar . Denizbank ve Bonus da GS için kredi kart çıkarmıştı . Yani büyük bir şey değil. Forma sponsorumuz ahrahbank değil .

Azeri kardeşlerimiz bilgi verirlerse şirekt hakkında çok makbule geçer.

Forma sponsoru olmayacak sadece GS'li azeriler için kampanyalarda kullanılsın diye çıkarmışlar . Denizbank ve Bonus da GS için kredi kart çıkarmıştı . Yani büyük bir şey değil. Forma sponsorumuz ahrahbank değil .

Aynen öyle Yasin. Ama yine de belli olmaz.

Ama bildiğim kadarıyla Galatasaray bu karttan her sene belirli bir pay alıyor.

Ama bildiğim kadarıyla Galatasaray bu karttan her sene belirli bir pay alıyor.

Evet ben de öyle biliyorum . Belki Amrahbank da bize para vermiş olabilir bunun karşılığında . Belki Neftci Bakü ile kardeş kulüp olabiliriz . Ama forma sponsoru olamaz . Daha 2 gün önce şükrü ergün "Dev bir firmayla anlaşma halindeyiz" dedi . Amrahbank dev değil :)

Fan kartlar

Fan kartlar

Amrahbank müştərilərinə əməkdaşlıq etdiyi “Galatasaray” və “Neftçi” futbol klublarının korporativ stilinə uyğun olaraq, nəfis dizaynla hazırlanmış Fankart adlı yeni plastik kartlarını təqdim edir.

Şərtləri:

Galatasaray kartları:

1. MasterCard Standard Galatasaray – 30 AZN (1 illik)

2. MasterCard Gold Galatasaray – 50 AZN (1 illik)

Neftçi kartları:

1. Mastercard Standard Neftçi - 30 AZN (1 illik)

2. Mastercard Standard Neftçi - 45 AZN (2 illik)

3. Mastercard Standard Neftçi - 60 AZN (3 illik)

“Amrahbank”ın Fan kartlarının üstünlükləri:

1. Kart hesabı qalığına 6% illik gəlir

2. Kart sahibləri arasında futbol klublarının oyunlarına uduşlar

3. “GS store” mağazalarında endirimlər:

- MasterCard Standard Galatasaray sahibləri üçün 10%,

- MasterCard Gold Galatasaray sahibləri üçün 20%

4. MasterCard Gold Galatasaray kartının sahibləri üçün Galatasaray Bakı Futbol Məktəbində 20%

endirim

5. Onlayn ödənişlər

6. Ticarət obyektlərində və kommunal ödəmə nöqtələrində nağdsız ödənişlər

7. Bankomatlardan nağd vəsaitin əldə olunması

8. SMS xəbərdarlıq

9. İnternet bank

10. Card-ro-card

11. Mobilbank xidmətləri

Qeyd: “Amrahbank”ın fankart sahibləri arasında vaxtaşırı olaraq stimullaşdırıcı aksiyalar da keçiriləcəkdir. Aksiyada Fankart sahiblərinə futbol klublarının xüsusi prizləri təqdim olunacaqdır.

Evet ben de öyle biliyorum . Belki Amrahbank da bize para vermiş olabilir bunun karşılığında . Belki Neftci Bakü ile kardeş kulüp olabiliriz . Ama forma sponsoru olamaz . Daha 2 gün önce şükrü ergün "Dev bir firmayla anlaşma halindeyiz" dedi . Amrahbank dev değil :)

Ben de öyle düşünüyorum ama bu taraftar kartlarını böyle yaymak ta iyi Azerbeycan'da bildiğim kadarıyla Galatasaraylı çok taraftar var iyi bir gelir elde edilebilir belki.

Sağdan soldan okuduklarınla başkanın ogluymuşsun gibi konusmayı bırakmalısın bence :asd:

sadece banka karti yani bildigimiz debit kart.Galatasarayla anlsamaliymis.Foma sponsorlugundan bahs edilmemis.Bu banka benim sehirde yok.Eger olsaydi gidip bende alirdim.Bakuye gitdigimde alsam bile.İcine para koya bilmek icin tekrar Bakuye gitmem gerekiyor.

Geri
Üst Alt