An İtibari ile En İyi Teknik Direktör Opsiyonumuz Hagi'dir!

Ersin Şen

Tecrübeli Üye
Pros;
* Oglu Ianis Hagi Istanbul dogumludur ve Turk statusunde oynayabilir.
* Paraya bakmaz. cagirsak kosar gelir
* Adaptasyon sorunu cekmez
* kendine TD kariyeri yapmak istiyor. Basarili olmak icin cok calisacaktir.
* Yan gelip oturan, kosmayan, idmanlari aksatan futbolcuyu takimda barindirmaz (Bknz. Misimovic, Umit karan)
* Takimi tanimasi cok kisa zamanini alir, cunku cogu oyuncumuzu zaten yakindan taniyordur.
* Dursun'un yalanlarina postayi koyar. Hamza gibi pasif, sefil karakterli degildir.
* Tarihimizin en zugurt donemlerinden birinde takimin basina gecmis ve gayet kisitli bir kadroyla iyi isler basarmistir. Kadikoy hezimetlerine son vermistir

Daha ne bekliyoruz?

Puel geliyor Puel.

Kilid.

Sent from my iPhone using Tapatalk

58291797.jpg

Dursun kupa finalini bekliyo kupa gelirse rikerink devam gelmezse hikmet karamanla anlaşır.

Aslında çok isterim ama Dursun varken gelmesini istemem. Dursun denen sümsük Hagi yi de yiyip bitirir. Lanet gelsin o meymenetsiz herife.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yeni culio'lar yeni zapata'lar gelsin diyosun yani

Ohhhh Hagi sana şüküüür,

Seni çekemeyen bütün i.nelerin suratına tüküüür.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gelsin ancak sözleşmesinde "Rumen oyuncu transfer edilemez" maddesi eklenmeli.

Pros;
* Oglu Ianis Hagi Istanbul dogumludur ve Turk statusunde oynayabilir.
* Paraya bakmaz. cagirsak kosar gelir
* Adaptasyon sorunu cekmez
* kendine TD kariyeri yapmak istiyor. Basarili olmak icin cok calisacaktir.
* Yan gelip oturan, kosmayan, idmanlari aksatan futbolcuyu takimda barindirmaz (Bknz. Misimovic, Umit karan)
* Takimi tanimasi cok kisa zamanini alir, cunku cogu oyuncumuzu zaten yakindan taniyordur.
* Dursun'un yalanlarina postayi koyar. Hamza gibi pasif, sefil karakterli degildir.
* Tarihimizin en zugurt donemlerinden birinde takimin basina gecmis ve gayet kisitli bir kadroyla iyi isler basarmistir. Kadikoy hezimetlerine son vermistir

Daha ne bekliyoruz?

Türk vatandaşı da olsa başka milli takımlarda oynayanları Türk statüsüne almıyorlar diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum? Yani Emre Can, Mesut Özil de yabancı statüsünde olacaktı.

Hagi 2 defa çalıştı bizde.

Türk vatandaşı da olsa başka milli takımlarda oynayanları Türk statüsüne almıyorlar diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum? Yani Emre Can, Mesut Özil de yabancı statüsünde olacaktı.

Hagi 2 defa çalıştı bizde.

turk vatandasligi var mi once onu bilmek gerekir
a milli takimda oynamadiysa ve turk vatandasligi varsa sayilmasi lazim mantik olaraktan
ztn bi kere turk sayildi mi yetiyo

Onune 150 milyon euro butce koydular o da culio ve zapata'yi istedi. O zamanki kadro tam bir lesti. Su an elinde Muslera, Sneijder, Sinan Gumus, Podolski gibi yetenekli futbolcularla mutlaka basarili olur.
sneijderi kadro disi biraksinda gorelim hagini

Hagi'nin 2010-11 sezonu kadrosu.
belkide tarihin en dandik ve kisitli GS kadrosu
Bu kadroyla Sampiyon mu olmasini bekliyordunuz?
Hagi'ye kotu TD diyenlere soruyorum. Su an elimizde olan ve ligi liderin 28 puan altinda bitirmis kadro mu daha iyi yoksa hagi'nin kadrosu mu?

Zapata
Lucas neill
Caglar Birinci
Insua
Aydin Yilmaz
Mustafa Sarp
Baris Ozbek
Arda Turan
Milan Baros
Ayhan Akman
Lorik Cana
Pino