- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avcı varken tabii ki hayır.
hamza gibi capsizin teki. Terim milli takima yerine gelmeseydi euro 2016 'ya da gidemiyorduk bu durzunun salakligi sayesinde.
milli takım yönetmekle kulüp yönetmenin farkını biliyorsun diye düşünüyorum.
haklisin. biri su uzerinde ucgen topla 5'e 5 kisiyle digeri 11'e 11 oyuncuyla cim sahada oynaniyor. hatta milli takim oyunculari uzaydan geliyor.
diyecek bişey yok çok haklısın ben nasıl düşünümedim
tarihi farka giderken ribery ve necatiyi 50.dakikada oyundan çıkartmıştı reis
değişik 1 kafa yapısı var
Slecuk Inan'i "yilin futbolcusu" secildigi bir donemde kadroya almayan, Caner gibi bir sol bek'i kadroya cagirmayan gerizekali bir adami nasil GS'ye TD olsun diye ister millet aklim almiyor.
Belediyenin yani devletin kaynaklariyla kendine kaymak gibi kadrolar kurup Turkiye Super Lig'i gibi copten bir ligde orta siralarda gezip ara sira 3 buyuklerden puan calmaktan baska hic bi bok yememis, basinda oldugu milli takimda abuk subuk kadrolar cikarip macaristan ve romanya'ya yenilip sadece estonya ve andorra'dan puan cikarabilen futbol fakiri.. Futbolcularla gecim sikintisi olan, insan iliskileri boktan olan ve kriz ortamini iyi yonetemeyen TD'ler kaybetmeye mahkumdurlar. Bknz Vitor perreira, abdullah avci, hami mandirali vs.
Büyüklerden puan çalmak? Futbolun amacı puan kazanarak başarılı olmak. Türkiye Süper Ligi çöpten bir ligte orta sıralarda gezmekten bahsediyorsun. Avcı geldiğinden beri 4. sıradalar hep.
O zaman o çöp ligte Galatasaray neden her zaman şampiyon olamıyor? O zaman çöp bir lig değilmiş.
Senin istediğin adam 24 maçta 8 galibiyet 6 beraberlik 10 mağlubiyet almış. İnanılmaz bir başarı helal olsun.
Sana detaylıca yazmak isterdim ama hakaret ederek konuşan bir insanla fazla muhattap olacağımı sanmıyorum. İnsan ilişkileri boktan diyorsun, karşındaki biriyle konuşurken bu tarz ifadeler yerine daha doğru ifadeler kullanmayı bilmiyorsun.
Kendince görüşlerini güzel cümlelerle hakaret etmeden açıklayabilirdin ama herkesin üslubu farklı tabii.
Avcı varken tabii ki hayır.
Zaten bana hakaret edemezsin, benle konuşurken başkasını da etmeyeceksin ki sevdiğim birine hayatta edemezsin.arkadas sana hakaret eden oldu mu?
Ben abdullah avci denen okuz oglu okuzu takimda gormek istemem. cunku benim fikrimce futbol fakiri okuzdur.
Hagi'nin elindeki kadroyla daha fazlasini istemek zaten polyannacilik. git baris ozbek ve mustafa sarp orta sahasiyla sen sampiyon ol.
Zaten bana hakaret edemezsin, benle konuşurken başkasını da etmeyeceksin ki sevdiğim birine hayatta edemezsin.
Mustafa Sarp'la şampiyon ol demişsin o zaman sende Başakşehir'le 4. ol![]()
devlet'in bitmez butcesiyle rahatlikla 4. olurum. Avci cok muhtesem bi dahiyse milli takimla andorra, estonya haric mac kazansaydi.. eger onumuzdeki ay Turkiye'yi euro 2016'da izleyeceksen onu avci denen futbol fakirinin milli takimdan yaka paca kovulmasina borclusun.
Aynen Başakşehir 120 MİLYON EURO bonservis harcadı zaten. İnanılmazsın ya