An İtibari ile En İyi Teknik Direktör Opsiyonumuz Hagi'dir!

Taraftarin Hagi'ye bir kez daha küfür etmesine dayanamam ben. Adam hep en zor dönemlerimizde elini tasin altina koydu.

Aynen ben baya bir ban yerim birileri Hagiye saydiracak falan!!:(

Hagi, Bulent Korkmaz gibi efsaneler uzak dursun bu dursun denen yalanci çapsızdan!

Son düzenleme:
Carole ekle çöpün kralı chedjou yu çıkart.
Hadi chedjou yuda ekleyelim.

5-6 elde tutulacak futbolcu ile futbol takım mı kurulur?

Hayir. elde tutulacak futbolcu sayimiz 5-6'nin uzerinde. o kadar kucuk gormeyin kadroyu. Denayer, Yasin, Telles, Bruma, Emre Colak, Semih gibi kalbur ustu oyuncularimiz var. Eger form tutsalar Linnes, Olcan ve Hamit'de yabana atilacak oyuncular degil. Bizim kadroya 4-5 tane adam gibi oyuncu alinip, TD olarakta futbolu bilen ve otoriter bir TD alinirsa ligin favori takimlarindan biriyiz her daim. Prandelli, hamza ve ici gecmis mustafa denizli'nin antreman bilmezliklerinden dolayi bu noktadayiz. Real madrid ve Ajax gormus #10 futbolcun bosuna antreman programlarini elestirmedi. Iyi bir antrman programi ve 4-5 saglam takviye ile ligde ilk iki sira garanti. Bjk'nin bu seneki basarisi o kadar ovuldugui gibi cok muhtesem futbol oynamalarindan degil. Fenerin ve bizim asiri derecede kotu TD hatalarindan kaynaklandi. ne futbolcularla gecinebilen hocalarimiz vardi gecen sene, ne de dogru durust antrenman yapabildik.

Kavga mı arıyon kardeş
images

Hayir. elde tutulacak futbolcu sayimiz 5-6'nin uzerinde. o kadar kucuk gormeyin kadroyu. Denayer, Yasin, Telles, Bruma, Emre Colak, Semih gibi kalbur ustu oyuncularimiz var. Eger form tutsalar Linnes, Olcan ve Hamit'de yabana atilacak oyuncular degil. Bizim kadroya 4-5 tane adam gibi oyuncu alinip, TD olarakta futbolu bilen ve otoriter bir TD alinirsa ligin favori takimlarindan biriyiz her daim. Prandelli, hamza ve ici gecmis mustafa denizli'nin antreman bilmezliklerinden dolayi bu noktadayiz. Real madrid ve Ajax gormus #10 futbolcun bosuna antreman programlarini elestirmedi. Iyi bir antrman programi ve 4-5 saglam takviye ile ligde ilk iki sira garanti. Bjk'nin bu seneki basarisi o kadar ovuldugui gibi cok muhtesem futbol oynamalarindan degil. Fenerin ve bizim asiri derecede kotu TD hatalarindan kaynaklandi. ne futbolcularla gecinebilen hocalarimiz vardi gecen sene, ne de dogru durust antrenman yapabildik.
Denayer gider. Yasin ile yola çıkılmaz.
Telles sol bek olarak çok eksik yanları var savunma anlamında hucum da ise yetersiz.
Semih? Emre çolak evet saya biliriz belki ama oda kapalı kutu istikrar konusunda şimdilik. Olcan baya bittik.
Sen çölde olmayan son damla suyu çıkartmaya çalışıyorsun. Ben realist yaklaşma taraftarıyım. Kadromuz baya eksik ve yetersiz maalesef. Yanlış kadro mühendisliği yapıldı bu takımın üzerinde bilinçsiz ve plansız.

Denayer gider. Yasin ile yola çıkılmaz.
Telles sol bek olarak çok eksik yanları var savunma anlamında hucum da ise yetersiz.
Semih? Emre çolak evet saya biliriz belki ama oda kapalı kutu istikrar konusunda şimdilik. Olcan baya bittik.
Sen çölde olmayan son damla suyu çıkartmaya çalışıyorsun. Ben realist yaklaşma taraftarıyım. Kadromuz baya eksik ve yetersiz maalesef. Yanlış kadro mühendisliği yapıldı bu takımın üzerinde bilinçsiz ve plansız.

Saydigin oyuncularin cogunun bitik olmasi idman bilmezlikten. Yani TD hatalari. Yine soyluyorum. Ajax ve Real gormus oyuncun antreman programlarini elestirip mustsfa denizlinin 80li yillardan kalma idman programina gulmesi cok sey ifade ediyor. Hamit ve Olcan form tutsalar yararli olabilirler. Tabi hamit rizkinda biraz indirime razi olmasi kaydiyla.. hagi bu kadroyu dogru transferlerle ve dogru antreman programiyla adam edebilir.

Ölmüş hamiti takımda tutmak ve hala iyi oynuyacak demek neyin kafası ya bedava dahi olsa takımda yeri yok onun artık.

Saydigin oyuncularin cogunun bitik olmasi idman bilmezlikten. Yani TD hatalari. Yine soyluyorum. Ajax ve Real gormus oyuncun antreman programlarini elestirip mustsfa denizlinin 80li yillardan kalma idman programina gulmesi cok sey ifade ediyor. Hamit ve Olcan form tutsalar yararli olabilirler. Tabi hamit rizkinda biraz indirime razi olmasi kaydiyla.. hagi bu kadroyu dogru transferlerle ve dogru antreman programiyla adam edebilir.
Hamit artık futbola bu saaten sonra üst seviyede bir şey vermez. Olcan kötü resmen. Antrenman eksikliği var katılıyorum ama antrenman ile oyuncuların yetenekleri yok olmaz okadar da. Kondisyon eksikliği yaşıyoruz ama bu sadece antrenman ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir çok oyuncumuz bittik yaşlı durumunda hem kafa olarak hemde fizik olarak

Hagi sneijderi kadro dışı bırakırsa ne olacak diyenler olmuş haginin sneijderle ilgili benim yerimi doldurabilecek en iyi oyuncu şeklinde bir açıklaması vardı misimovic gamsız bir adamdı sneijder ise hagi gibi hırslı bi oyuncu bu yönden bence bırak kadro dışı bırakmayı ona en iyi dönemini bile geçirtebilir ayrıca hagi denildiği anda heyecanlanmayan Galatasaraylı olamaz bence

Pros;
* Oglu Ianis Hagi Istanbul dogumludur ve Turk statusunde oynayabilir.
* Paraya bakmaz. cagirsak kosar gelir
* Adaptasyon sorunu cekmez
* kendine TD kariyeri yapmak istiyor. Basarili olmak icin cok calisacaktir.
* Yan gelip oturan, kosmayan, idmanlari aksatan futbolcuyu takimda barindirmaz (Bknz. Misimovic, Umit karan)
* Takimi tanimasi cok kisa zamanini alir, cunku cogu oyuncumuzu zaten yakindan taniyordur.
* Dursun'un yalanlarina postayi koyar. Hamza gibi pasif, sefil karakterli degildir.
* Tarihimizin en zugurt donemlerinden birinde takimin basina gecmis ve gayet kisitli bir kadroyla iyi isler basarmistir. Kadikoy hezimetlerine son vermistir

Daha ne bekliyoruz?
dogru sölüyorsun belki ama ben kiyamam artik efsane hagime kov kov nereye kadar onada yazik elbet basarili olmasini isterim ama herzaman hüsrana ugradigimizi unutmayalim bizim tek kurtulusumuz fatih terim iskeletimizi kursun tekrar sonra uzan koltuga keyfini sür.

Hagi gelmesin, birkeredaha efsanemizi kötü görmek istemiyorum. Yine aynı şeyler olacak, oyuncularla, medyayla ve taraftarla geçinemeyecek, hele sneijderle bir çekişmede şanlı gs taraftarı hagimizi yere gömecek sneijder için. Kalsın, gelmesin.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt