- 23 Aralık 2008
- 59.915
- 57.417
- 4.858
Bu karıya en az 3 gol atarım.
Şaka şaka bir gol o da 3dk falan sürer
Şaka şaka bir gol o da 3dk falan sürer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S2tir et sana karımı yokÖzelden soranlar olmuş.
Evet yengenizle uzunca bir süre flört etmiştik evlenme teklif etmeseydim de elim güçlüydü. Hiç bir zaman ikinci planda olmayı tercih etmem. İlişki de sizde kendinizi mutlaka merkeze konumlandırmalısınız.
Tabi gelişen süreçte denggeler değişt. Yengeniz giderek serpildi güzelleşti ben ise seferovc gibi ritimden düştüm ve atıl bir vaziyete bürünmüştüm. Sonrasında tekmeyi yedim.
Karımı geri elde edebilmek için taktiklerine ihtiyacım var ağabey.S2tir et sana karımı yok
Demek seni haketmemiş
O zaman yolu açık olsun
Paranı kaybettiğinde , işini yahut kariyerini kaybettiğinde de bırakan kadınlar için de aynı şey geçerli
Her taraf kevaşe dolu
Şansınız bol olsun arkadaşlar..
Her taraf karı kaynıyorKarımı geri elde edebilmek için taktiklerine ihtiyacım var ağabey.
Çerçeveletip forumun girişe asmak gerekir.Her taraf karı kaynıyor
Napıcan eskisini
Kadınlar bu şekilde devam ederse yakında hiç evlenecek adam bulamayacaklar..
Arkadaşlar kadınlar popülerliğini yitiren hisse gibidir belli bir yere kadar gelir, orda da elden çıkarmak gerekir.
Ama erkekler öyle değildir
Değeri sonradan ortaya çıkar..
Erkeğin değeri 20 yaşlarda çıkmaz, 35 ten sonra çıkmağa başlar..Kadınlar ise gençken pirimlenir çabuk söner..
Sen böyle bir kadına takılmaman gerekiyor.Değer kaybına uğrayacak çünkü
Ondan diyorum erkek bulmak zor diye
Kadın heryerde var, erkek az
Yengeye yakalanacan kapat
Libidon düşük seninBir kadının futbol oynaması dişil enerjisini düşürüyor yav yükselemiyorum
Japonların libido haberi gscye konu açılmadıysa açacağım bilgin var mıLibidon düşük senin
aksine kadınların seksüel iklimi daha da sıcak oluyor bu sayedeBir kadının futbol oynaması dişil enerjisini düşürüyor yav yükselemiyorum
Yok bilgilendir beniJaponların libido haberi gscye konu açılmadıysa açacağım bilgin var mı
Araştırmalar sonucunda seksüel iklim diye bir tabiri ilk defa kullanıldığını gördüm mars aşkına lütfen teklifini alır mısın serjinyoaksine kadınların seksüel iklimi daha da sıcak oluyor bu sayede
cinsel iklim işteAraştırmalar sonucunda seksüel iklim diye bir tabiri ilk defa kullanıldığını gördüm mars aşkına lütfen teklifini alır mısın serjinyo