Anadolu Kulüpleri | Transferler

Cevap: Anadolu Kulüpleri | Transferler

Araz Özbiliz saglam Cimbom'lu. Arena'da ki macta aciklamisti, en büyük hayallerinden biriymis bizde oynamak.

Ajax'da forma sansida bulmaya baslamisti, demek ki bir seyler var. Kacirmamaliyiz bence ama birakacaklarini pek sanmiyorum.

Usta şu kısma ben katılmıyorum, bir oyuncunun bir kulüpte forma şansı buluyor olması onda birşeyler olduğu anlamına gelmez.Mustafa Sarp da bizde forma şansı buluyor ama neye yaradığı belli değil.Beni yanlış anlama sadece fikrimi söyledim.Zira Aras Özbiliz'i ne sen ne ben biliyoruz.

Bu arada Engin Bekdemir Kayserispor'a transfer olmuş, çok büyük gelecek vaadediyor diyorlar.Hayırlısı olsun, izleyip göreceğiz.

Bir transfer de Antep'ten

Transfer dönemi resmen başlamadı ama kulüplerimiz son sürat önemli isimleri kadrolarına katmaya devam ediyor. Üç büyüklerin ardından Gaziantepspor da Yasin Pehlivan'ı kadrosuna katarak açılışı yaptı. Sezonu Rapid Wien'de tamamlayan başarılı orta saha oyuncusu 5 yıllık imza attı.

Uzun zamandır gurbetçi oyuncuyu takibe alan Gaziantepspor, bu futbolcu ile yaptığı görüşmenin ardından tüm şartlarda anlaşma sağladı.Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın kardeşi Mustafa Kızıl'ın yürüttüğü transfer çamışmaları kapsamında, ilk önce Rapid Wien yöneticileri ile görüşüldü. Ardından Yasin Pehlivan ile bir araya gelen Mustafa Kızıl, bu oyuncuyu ikna ederek 5 yıllık anlaşma sağladı.

Galatasaray ile Trabzonspor'un da kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği oyuncuyu transfer ettikleri için mutlu olduklarını vurgulayan İbrahim Kızıl, şöyle konuştu:''Bu transferleri değerli Gaziantep ve Gaziantepspor'a gönül vermiş taraftarlarımıza armağan ediyorum. Yeni sezona girmeden önce iskelet kadromuzu bozmadan çok kaliteli birkaç transfer daha yapmak, ülkemizi Avrupa'da da başarıyla temsil etmek istiyoruz. Bu nedenle kaliteli ve kendini ispatlamış isimlere yöneliyoruz. Transfer çalışmalarımız titizlikle devam edecek. Herkesin gönlü rahat olsun. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ne istiyorsa, biz de aynısını istiyoruz, hiçbir eksiğimiz yok.''

Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen Yasin Pehlivan'ın, bu sezon Avusturya Ligi'nde 36 maçta 3 gol attığı bildirildi.

LİG TV

İstanbul BB --> Kamil Zayatte

Antepspor --> Taşkın Çalış

Zayatte ibbye gitmiş a.avcı kalaslarla top oynamayı çokmu seviyor anlamıyorum :)

Gençlerbirliği küme düşebilir bu sene.Tuhaf hamleler var.

Rapid Wien'de oynayan Yasin Pehlivan Gaziantepspor'da.

Ankaragücü'nde forma giyen Klukowski Manisaspor ile anlaştı.

Mehmet Sedef Gençlerbirliği'nde

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Konyaspor'dan Mehmet Seyfettin Sedef'i kadrosuna kattı.

Kulüp genel menajeri Mehmet Dilber, idari menajer Mustafa Kaplan ve teknik direktör Giray Bulak'ın transferini istediği Mehmet Seyfettin Sedef için başkan İlhan Cavcav'ın onayının ardından genç futbolcuyla yapılan görüşme sonrası, iki yıllık anlaşma sağlandı.

Mehmet Seyfettin Sedef geçen sezon Konyaspor ile 14 lig maçında forma giyerken, bir de gol kaydetti. 24 yaşındaki oyuncu, defans ve orta sahanın sol kanadında görev yapıyor. Mehmet Seyfettin Sedef, daha önce Beşiktaş, Altay ve Çaykur Rizespor formalarını da giymişti.

Trabzonspor -> Barış Özbek

Veselin Minev Antalyaspor'da

veselin_minev_antalyasporda.jpg

Medical Park Antalyaspor, son iki yıldır Levski Sofya formasıyla Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı maçlar çıkartan Bulgaristan Milli Takımı'nın sol beki Veselin Minev ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Hasan Akıncıoğlu ile yöneticiler katıldı. İhtiyaçları olan bir futbolcuya 2 yıllık imza attırdıklarını söyleyen başkan Akıncıoğlu, "2011-2012 sezonunun ilk dış transferini yaptık. Bugün 30 yaşında ve yeteneğinden hiçbir şüphemiz olmayan iyi bir oyuncuyu kadromuza katıyoruz. Kendisi 5 yıldır Bulgaristan'ın Levski Sofya takımında forma giyiyordu. Ayrıca Bulgaristan Mili Takımı'nda da oynuyor. Son yıllarda Avrupa'da dikkat çeken Levski Sofya takımı ile Bulgar liginde de şampiyonluk mücadelesinde yer alan Minev, istikrarlı görüntüsü ile dikkatimizi çekti" diye konuştu.

Veselin Minev ise Antalya'ya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Türkiye liginin çok güçlü olduğunu bildiğini ifade eden Minev, "Bulgaristan'daki performansımı Türkiye'de de gösterirsem, herkes çok mutlu olacak. Böylece ben ve takımım çok iyi yerlere gelecektir" dedi.

Türkiye'ye yedek kalmaya gelmediğini de vurgulayan Minev, kendisini Ribery'e benzeten gazetecilere, "Sima olarak benziyor olabiliriz, ama futbol olarak benzemek isterim" karşılığını verdi.

Minev, son iki sezon oynadığı 74 maçın hepsinde ilk 11'de çıkarken, sadece 1 maç dışında tümünde 90 dakika sahada kaldı. 1.78 boyunda olan Veselin Minev, 14 Ekim 1980 doğumlu.

Jacques Faty Sivas için İstanbul'da

jacques_faty_sivas_icin_istanbulda.jpg

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Sivasspor Kulübü'nün, Fransa'da top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty'i görüşmek üzere İstanbul'a getirdiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, transferde öncelikle savunma hattına takviye yapmak isteyen Sivasspor, bu kapsamda Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Sochaux'nun Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty'i görüşme yapmak üzere İstanbul'a çağırdı.

Menajeri ile birlikte dün gece İstanbul'a geldiği öğrenilen 27 yaşındaki savunma oyuncusunun, Sivasspor ile anlaşmaya yakın olduğu ileri sürüldü. İstanbul'da bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Faty'nin Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerle görüşeceği, peşinat ve transfer taksitleri ile ilgili aradaki küçük pürüzlerin halledilmesi halinde transferin gerçekleşeceği iddia edildi.

Sochaux ile sözleşmesi bitmek üzere olan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Twitter'dan 17 Mayıs'ta yazdığı mesajda, Sivasspor ile transfer görüşmesi yaptığını açıklamıştı. Senegal milli takımında da forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda Sivasspor forması giyebileceğini belirtmişti.

Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Sochaux'da 3 yıldır top koşturan Jacques Faty, 6 kez Senegal milli takımında forma giydi. Sochaux'ya 2008 yılında Marsilya'dan transfer olan Faty, Sochaux'dan önce Marsilya ve Rennes takımlarının formasını giydi. Faty'nin, Sochaux'ta bu sezon forma giydiği 24 lig maçından 23'üne ilk 11'de çıktığı belirtildi.

Jerry Akaminko (Orduspor) Manisaspor'da.

Jacques Faty --> Sivasspor

Yannick Kamanan --> Mersin İY

Jacques Faty --> Sivasspor

Yannick Kamanan --> Mersin İY

Mersin ilk hatasini yapti. Ne faydasi var o adamin anlamiyorum.

Git Afrika'dan bi tane getir, belki daha iyi cikar. Sivas'a faydasi dokunmuyor, sana ne faydasi olacak?

En gicik oldugum transfer politikasi.

Hakan Arıkan----> Mersin

Faty süper transfer..Seneye biz alalım diye tuttururuz.

Gökhan Ünal ====> Kayserispor

Geri
Üst Alt