Anamızın Ligine Döndük Hayırlı Olsun

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
Nihayet anamızın ligine döndük vatana millete hayırlı olsun. Umarım bu son iyi bir başlangıç olur..

4. yildiz hedefimiz zaten, Avrupa i napcaz :trollfacce.gif:

Gerekirse 3-5 yıl avrupaya gitmeyiz derken bizimi kastetmiş uzun adam :D

Dönmesine döndükta ordada hiç olumlu bi hava yok keşke ligde bişeyler yapacağımızı bilsekte avrupadan elendiğimize dert yanmasak..

lig şampiyonu olup 4.yıldızı alsan ne olur seneye gene avrupaya gitmek için uğraşıyon

Yanisi şu ,
UEFA AL Kupa şampiyonluğu primi 1,2 milyon dolar ve bugün şansın devam ediyor olsa ve yarın kovsan adam çatır çatır bu parayı talep eder,
kabaca muhtemel hak edişi olan 4 küsür milyon avrodan 1 milyon avroya yakını gitti !
Ha diyorsan eğer bu adamla ligide , UEFA AL yide götürürüz saygı duyarım .

Yanisi şu ,
UEFA AL Kupa şampiyonluğu primi 1,2 milyon dolar ve bugün şansın devam ediyor olsa ve yarın kovsan adam çatır çatır bu parayı talep eder,
kabaca muhtemel hak edişi olan 4 küsür milyon avrodan 1 milyon avroya yakını gitti !
Ha diyorsan eğer bu adamla ligide , UEFA AL yide götürürüz saygı duyarım .

Şaka gibi bazı şeyler ya bu ne biçim sözleşmedir arkadaş? Adam alamayacağı kupanın da tazminatını ister mi ya bu nasıl mantık?

Konu açacak ne var şimdi? Ne yazmışsın da konu açmaya değer bulmuşsun acaba?

Annelerimizi karistirmayin su kirli ligi yahu :(
komsumuzun ligine geldik diyek :oley:

Bilgilendirme için teşekkürler

Yahu adama bir önceki maçta sordular hedef diye "maçlardan sonra bakacağız" dedi. Böyle işine saygısı olmayan bir adam var başımızda.

Senin tek hedefin kalmış A.ligi hedefe maçlardan sonra bakacağız diyordu.

Hadi biz ne olduğunu ta fener kupa finalinden sonra anladıkta yöneticiler bu kadar mı bişeyden çakmaz hacı.

Yahu şu kadroya Sinan,Furkan,Umut,Emre bunlardan 2-3 tanesini araya serpiştirmek çok mu zor ya kaybedeceksek bu adamlarla kaybedelim razıyım ben arkadaş

Şaka gibi bazı şeyler ya bu ne biçim sözleşmedir arkadaş? Adam alamayacağı kupanın da tazminatını ister mi ya bu nasıl mantık?
TD 'ler ile yapılan sözleşmelerde bu tip primlerin olması tuhaf değil ,
ve hukuken adamın hakkı , misal bugün yendik ve AL şansımız devam ediyor Arsenal maçına kadar da kovuldu ,
ben devam etseydim bu takımla AL şampiyonu olacaktım diyebilir , yada sözleşmede olan final , yarıfinal oynayacaktım diyebilir ,
sonuçta olmaz diyemezsin , adam FİFA ya gitse savunmanda " kazanamayacağı " diye başlayan birşeyler söyleyemezsin ,
Haa ne olur 1,2 değilde belki anlaşırsın daha azını ödersin o olur ,

Bugün kesin olan birşey var o da Prandellinin hak ediş miktarı 3 küsür milyon avroya düştü !

Geri
Üst Alt