Ancelotti'den Mourinho'ya Gönderme!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
josemourinhoandcarloancelotti_576x324.jpg

Real Madrid Carlo Ancelotti, Jose Mourinho'nun takımı hakkında yaptığı eleştirilere cevap verdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun El Clasico sonrası Madrid ekibine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi.

Jose Mourinho, Real Madrid'in evinde Barcelona'ya 4-3 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında, ''Real Madrid'in favori olduğunu düşünüyordum. Puan kaybetmelerine şaşırdım'' değerlendirmesinde bulunmuştu.

Rayo Vallecano maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Mourinho'nun takımıyla ilgili yorumları sorulması üzerine 54 yaşındaki teknik adam, ''Real Madrid bugün şampiyonluk için mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezon böyle bir durum yoktu'' yanıtı verdi.

Eurosport.com

Tum GALATASARAYLILARA gunaydin

mou birşey dememişki ancelotti barça yenilgisini üzerinden atamamış belli

Terim de durur mu patlatmış kahkahayı.

Bu takımı ben kurmadım , geleceğin takımını inşa ediyorum dememiş mi?

Mou'nun Madrid'i+ o zamanki Barca ile şimdiki Barca bir miydi akıllı.Bale,İsco,İllara,Carvajal birsürü para harcadılar sana.

Gectiğimiz sezon barca ve atletico maclarından kac puan almış real, bu sezon kac puan almış bi bak malak herif

Tapatalk

ancelotti haklı geçen yıl kadar ezik bir takım yok en azından

Ona bakarsan da Mourinho 2 sene önce Barcelona hegemonyasını kırıp şampiyon olmuştu. Sen şampiyon da olamayacaksın gibi bir görünüm var.

Hiç sevmiyorum şu ancelotti denen elemanı...

Geri
Üst Alt