GSC Anket Anderlecht - Galatasaray Maçı Ne Olur?

Anderlecht - Galatasaray Maçı Ne Olur?

• Galibiyet

Oy: 59 32,4%
  • Beraberlik

Oy: 25 13,7%
  • Fark Yeriz

Oy: 98 53,8%

• Kullanılan toplam oy
    182
  • Anket kapatılmış .
Sene başında Atletico ile 0-0 berabere kaldığımız maçtan sonra o kadar da kötümser olmayın diyenler vardı. O gün alınan beraberliğin asla ölçü olmayacağını söylemiştim. Haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Avrupa Ligi'ne devam etsek bile gidebileceğimiz belki en fazla bir tur olur. O da en iyimser senaryo.

mevcud goruntude anderlecht 4 ila 5-0 yener tbf.

seems bzim guwardlar takim halinde 5 metre mesafe kat edene kadar adamlar tek topla sahayi parselliyor

Farksız yenildiğimiz maç mı var ki normal yeniliriz yazsın..

Sezonun en rahat macı olacak, rahatlıkla yenecez. Takım artık doldu ve bu macta patlayacak.

Şu takımla bırak CL'ini ligde zor maç kazanırız. Karsıda kim olursa olsun.
En iyi ihtimal beraberlik. Karşımızda çok iyi takım olmuş bir takım var. Bizdeki en büyük eksiklik.

Kaç haftadır adam olmayan takımdaki oyunculardan messi ronaldinho olmasını beklemek hayal olur.Trabzon maçından farklı bir maç beklemiyorum açıkcası

3-0. İnşallah yanıltırlar bizi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

berbat bir futbol oynarız sneijder bireysel yetekleri sayesinde 2 tane gol atar maçı kazanırız sonra prandelli saçma sapan konuşur yine basın toplantısında her geçen gün daha iyi oluyoruz felan der.

Fark yeriz. maca istekli gibi baslariz kontradan 1-0 5 dakika sonra 2-0 sonra 2-1 yapariz aradan bir dakika gecer 3-1 sonra 10'ar dakikalik araliklarla 2 gol yeriz ve 5-1'lik skorla stadi terkederiz. Prandelli istifayi dusunmedigini soyler. Yonetim ise 4. yildizi takacagimizi

uefaya gitmesini dahi istemiyorum şans eseri bu gruptan uefaya kalırsak dahi ilk maçta elenecektir yada ordada şans eseri 1-2 tur gitmesi ligde başarısızlığa sebep olacaktır.

Neyin tribindeyiz abi, basbaya hüsran işte. Bitti o "Galatasaray Avrupa'da farklı oynuyor" devirleri. Oynayan oyunculara ve kenardaki hoca bozuntusuna bir bakın. Galibiyeti falan geçtim, bu heriflerle bize yağmurlu günde su bile yok. Yine de gönül galibiyet gelsin istiyor tabi, söz konusu Galatasaray olunca insan olumlu bir şeyler görmeyi arzu ediyor ama yok yani umutlanamıyorum hiçbir şekilde.

Yanlışlıkla yeneriz, Burak'ın ayağına top çarpar gol olur filan..

Bruma yedek başlar ama 1 dakika bile süre almaz.Burak ve Selçuk ile 9 kişi oynarız.Sneijder ve Melo gariplerim çırpınıp dursa da 4-0 ya da 4-1 yeniliriz.Tertemiz :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt