Anderlecht Maçı 11'iniz?

---------------------------------------- Muslera ------------------------------------------
Tarık ---------------- Chedjou ------------------- Semih ------------------- Telles
------------ Selçuk ------------------- Melo ---------------------- Dezemaili -------
----------------------------------------- Sneijder ----------------------------------------
---------------------- Burak -------------------------- Pandev ------------------------

Genel anlamda kanatsız sistemlerle zorlanacağımızı düşünüyorum ama madem Prandelli bunda ısrar ediyor, şunu deneyelim bari...

-----------------------------------------Muslera------------------------------------------------

-Tarık---------------Semih--------------------------Chedjou-------------Hakan----------

------------------Selçuk------------Melo------------Dzemaili---------------------------------

-Olcan-----------------------------Pandev-------------------------------Sneijder-------------

Muslera-Tarik-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Dzemaili-Bruma-Sneijder-Olcan-Pandev

----------------------------------nando--------------------------------
tarık---------------ched------------------semih------------hakan
---------------------------------melo----------------------------------
----------------xhemaili-------------------sneijder-----------------
olcan----------------------------------------------------------bruma
----------------------------------goran--------------------------------

Muslera
Tarik Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Bruma Sneijder Olcan
Pandev

-------------------------------Muslera-----------------------------
Tarık---------------Chedjou----------Semih-------------Telles
-----------------------Melo------------Dzemaili--------------------
Bruma------------------------Sneijder-------------------Pandev
----------------------------------Burak--------------------------------
bu şekilde olabilir yedektendende Olcan-Umut gibi hamleler olur.

Tek bir soru ligimizde bile 18'e giremeyen Telles (sınıra takılmazken), CL'de neden hep 11'ler de.

Hakan Balta fobisini anlayamıyorum.

Lyiv maçları dışında batırdığı Avrupa Kupası, derbi maçı olmadı bu adamın.

Takım kötü olunca o da kötü oldu hep.

Telles takım iyiyken bile iyi gözükmedi 1-2 maç hariç.

Tek bir soru ligimizde bile 18'e giremeyen Telles (sınıra takılmazken), CL'de neden hep 11'ler de.

Balta deplasmandaki Manu maçında çok kötüydü.Valencia'ydı galiba habire yardırıyordu.

Hakan bu takımda sevdiğim oyunculardan birisidir.Ama stoperde oynaması daha iyi bence.Zaten değişiklik yapılmalı Hakan-Telles şeklinde

Herkes gibi ben de
Melo cemaili
Bruma sino olcan
Pandev
istiyorum.

Hakan bu takımda sevdiğim oyunculardan birisidir.Ama stoperde oynaması daha iyi bence.Zaten değişiklik yapılmalı Hakan-Telles şeklinde

Hakan o ağırlıkla stoper oynayamaz.

Bek hata kaldırır ama stoper değil.

Chedjou sürekli oynamaya başladıkça gayet iyi form yakaladı. Hakan sol bekte tecrübesi ile lig için idealdir.

Tarık'ı da daha ileride Gökhan Gönül gibi kullanabiliriz böylece.

Herkes gibi ben de
Melo cemaili
Bruma sino olcan
Pandev
istiyorum.

Pandev hedef santrafor oynarsa ön bölgede oyunu tutsak bile iş bitirmemiz çok zor.

Tek alternatif Sneijder'i savunma arkasına kaçırmak olur ki onu da formda iken %20 ile gol yapabilen bir isim.

Burak iyi kötü ama en azından araya sızınca %60+ gol yapar. Karambol golcümüz yok. Burak o konuda berbat.

Umut var ama karambol golcüsü dediğin biraz bilekleri en azından yumuşak olacak, Umut'ta da bu da yok.

Hepsini topla bir hedef forvet etmez.

Pandev = Yardımcı Santrafor.

---------------------------------------- Muslera ------------------------------------------
Veysel ---------------- Chedjou ------------------- Semih ------------------- Tarık
-------------------------- Melo ---------------------- Dzemaili ----------------------
Pandev---------------------------- Sneijder --------------------------------------Bruma
---------------------------------------- Burak ----------------------------------------------

ha büyük ihtimal bu kadro çıkmaz ama ben gene de gönlümden geçen kadroyu yazayım.

------------------ Muslera
Tarık ---- Semih --- Chedjou ------ Telles
------------ Melo ----- Dzemaili
Olcan --------- Sneijder ----------- Bruma
------------------ Pandev

Geri
Üst Alt