Anderlecht Maçı 11'iniz?

6881185e6a-13512.png

Telles bir maç kötü oynayınca Balta hemen kral olmuş yine :D
Allah herkese yetenek fakiri H.Balta şansı versin ne diyim :)

Muslera,Tarık Çamdal,Semih,Chedjou,Telles,Melo,Dzemaili,Bruma,Sneijder,Olcan,Burak(Pandev)

İnşallah böyle veya buna yakın bir kadro çıkar.
Selçuk İnan'ı 11 de görmek istemiyorum artık.

Son düzenleme:
Bruma ve Olcan'dan biri 11'de olması lazım. Adam geçmeye yeltenen oyuncumuz kalmaz yoksa

Burak ve Selcuk kararini merakla bekliyorum. En azindan birinden biri oynamazsa Prandelli ye sezon sonuna kadar kredi :D

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Ben hep böle maçlardan korkmusumdur büyüklere hep kök söktürüruz böle maçlarda da 5 6 tane net pozisyon bulup atamayiz gelip 1 tane atarlar kazanirlar klasik inş bu aksam futbol şansıda bizimle olur amin.

Ben hep böle maçlardan korkmusumdur büyüklere hep kök söktürüruz böle maçlarda da 5 6 tane net pozisyon bulup atamayiz gelip 1 tane atarlar kazanirlar klasik inş bu aksam futbol şansıda bizimle olur amin.

Göteborg maçı geldi aklıma. 30 korner kullandik bisey yok adamlarin kullandıgı tek kornerden golü yiyip yenildik. Sanırım evvelki yüzyıldaydı

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak'ın oynamasını istemesem de Pandev'in hem kondisyon hem de tek forvet olarak saha çıkması şu an için zor görünüyor.Dzemaili de şu an hazır değil Selçuk'un da formsuz olduğunu düşünürsek Melo-Yekta ikilisi iyi iş yapar orta alanda.Bruma'nın da takımda dikine oynamaya çalışan nadir oyunculardan biri olduğu için muhakkak oynaması lazım.Olcan formsuz ama 11'de çıkarak kanatlardan etkili olmalı.Sneijder'in de bişeyler yapması gerekiyor yavaş yavaş kendini bulmalı.Savunma hattında Tarık'ı Eskişehir maçında çok beğendim Veysel'in de Olcan'ın gerisinde oynarken iyi bindirmeler yapacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
8 yabanci + Semih-Tarık-Olcan

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Prandelli bu iyiliği yapar mı acaba..

----------------------------------------- Muslera ------------------------------------------

Veysel ---------------- Chedjou ------------------- Semih ------------------- Telles

Olcan
------------------- Melo ---------------------- Selçuk ----------------------Bruma

------------------------------Burak-------Pandev---------------------------------------

Prandelli bu iyiliği yapar mı acaba..

----------------------------------------- Muslera ------------------------------------------

Veysel ---------------- Chedjou ------------------- Semih ------------------- Telles

Olcan
------------------- Melo ---------------------- Selçuk ----------------------Bruma

------------------------------Burak-------Pandev---------------------------------------

sneijder :surprised:

Son düzenleme:
-----------------------------Muslera---------------------------------
Tarık-------------Chedjou-------------Semih-----------------Telles
-----------------------------Melo-------------------------------------
-------------------Dzemaili-------Sneijer----------------------------
Olcan----------------------------------------------------------Bruma
-----------------------------Pandev-----------------------------------

Muslera - Tarık - Chedjou - Semih - Telles - Melo - Dzemaili - Sneijder - Bruma - Olcan - Pandev

Geri
Üst Alt