SON DAKİKA Anderlecht Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Goreve geldiginden beri tek dogru kadrosu. Hadi bkalim bi baslangic olsun bu!

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yalan söyleyim eldeki şartlarla sahaya sürülecek en iyiye yakın bu 11 sanırım, Bruma'nın maçı olacak inşallah

telles ve tarıkın kanatları folloş olur yine
bugün tarık biraz daha şanslı hamit var önünde brumada savunma 0

Burak yerine Umut tan başka bir itirazım olmaz...

Bana kalsa Semih yerine Koray derim her zaman ama Semih tercihinede bişey demiyoz.

Keşke Umutla başlasaydı takım savunması daha iyi olurdu

Kadro fena değil yalnız galibiyet durumunda Prandelli'nin bitmek bilmeyen kredisinin artacak olması ikilemde bırakıyor. Saçma kadrolarına devam ederek yakın zamanda gönderilmesi daha faydalı olabilirdi.

Fena Kadro degil.

Bi tek Hamitin yerine Olcan olabilirdi...ama Olcan da cok formsuz..Hamitin tecrübesine güvenelim.
Kekse Sinan takima girebilseydi..bence Bruma - Sinan cok dinamik iyi kanatlar olurdu...ama herifi hic denemedik.

Bu sartlar, 2-3 Oyuncu haric IYI KADRO SECIMI Italyan icin!

Son düzenleme:
yanliz Sormazlar mi... BRUMAya yi ligde hic oynatmyazsin..hangi akkila böyle bi önemli mac da hemde CL macda oynatirsin?

Bruma ya sonra yine sallar burada bizim cahil taraftar niye Messi performansi sergilemedi diye.

Kadro iyi hoş güzel de oyun içinde iş yapamıyoruzki.Ne oynadığımız belli değil.

Bu kadronun Prandelli kadrosu olmadığını görmek zor değil. Sağolsun yönetim el atmış işe :)

Çok uzun zaman oldu böyle kadro görmeyeli.17 orta sahayla oynamaktan vazgeçmiş en sonunda.
Bi de ilerdeki tip iyi olsa iyi kadromuz varmış aslında he.

Maç içinde bari Selçuk-Burak yerine Olcan-Umut girse, mevcutlar içinde ideale yakın 11 olur; Dzemaili' nin sakatlığı şanssızlık oldu, form tutmaya başladığına dair emareler göstermişti...

Sasirdim, gayet düzgün kadro cikarmis adam. Umut doldu simdi icime, bu maci aliriz biz.

Hala burda, bu kadronun Albayrağın zoru ile çıkarılan kadro olduğunu anlamayanlar var :)

Geri
Üst Alt