GSC Portal Anderlecht'ten Galatasaray'a Taş!

Nesi normal kardeşim Anderlecht son 10 yılda ne yapmış Avrupada...Karşısındaki takım 2 yıldır grupları geçen çeyrek final oynamış bir takım.Şimdi daha bir hırslandım inşallah şunlara bir 3-4 tane sallarız da aykları yere basar

son 10 yılda belki büyük başarıları yok ama öyle koftiden bir takım değil anderlecht
2xuefa kupa galipleri kupası
1xuefa kupası
2xsüper kupa

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

son 10 yılda belki büyük başarıları yok ama öyle koftiden bir takım değil anderlecht
2xuefa kupa galipleri kupası
1xuefa kupası
2xsüper kupa

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

İyi N.Forestın da 2 ŞL şapiynoluğu var onlardan da korkalım...Anderlecht kofti olmasa 4. torbada ne işi ar her sene ligini şampiyon bitiriyor..Bizim Milli takım leş gibi bizim dışımızda Avrupada puan toplayan takım yok neredyse ona rağmen 3. torabadayız 2'yi zorluyoruz Anderlechtin ne kadar leş olduğunu orada anla...Eğer Anderlechti kendi evimizde yenemeyeeceksek defolup dönelim ligimize..

3.torbada sondan ikinci sıradayız nereye 2.torbayı zorluyoruz falan?

İyi N.Forestın da 2 ŞL şapiynoluğu var onlardan da korkalım...Anderlecht kofti olmasa 4. torbada ne işi ar her sene ligini şampiyon bitiriyor..Bizim Milli takım leş gibi bizim dışımızda Avrupada puan toplayan takım yok neredyse ona rağmen 3. torabadayız 2'yi zorluyoruz Anderlechtin ne kadar leş olduğunu orada anla...Eğer Anderlechti kendi evimizde yenemeyeeceksek defolup dönelim ligimize..

Ins cnm yaaaaa

1. Dortmund
2. GALATASARAY
3. Arsenal
4. Anderlecht
Böle birsey olur gibi

Biraz gicik kaptim, ama adamin 'kesin sonuncu olucaz kesin kaybetcez' diyecek hali yok ya.

Herşeyden önce bu açıklamalar bizim için daha iyi şahsen bizi şişireceklerine sinirlendirmelerini tercih ederim.Galatasaray dişimize göre demiş lig maçını izlemişler bu bizim için avantaj çünkü Galatasaray Avrupa ya çıktığı zaman farklı olur.

Doğru konuşmuş :) Eğer bizim takımdaki oyuncularda gram onur gurur varsa bu maçı farklı kazanırız zaten. Geçen sene Arenadaki Kopenhag maçına benzer.

Ben begendim aciklamasini. Bizi favori gösterecegine kücük düsürsün daha iyidir, belki oyuncalar okurda hirs yapar.

Taşı bir tarafıniza monte ederiz ayık olun.

Ünal aysal belçika lobisiyle alır bunları içerde dışarda

açıklamada anormallik yok son maçı seyreden kim olursa olsun bizi yenmek için heveslenir

Olumsuz yorum yapanlar art niyetlimidir nedir anlamadım noldu bu foruma kardeşim hep olumsuz hep olumsuz siz eskişehir maçındaki gibi bi oyunmu oynayacağız sanıyorsunuz onlar öyle sanıyor yazık olacak onlara. Geçen senede ligde kötüydük ama CL de geleni geçeni tokatladık yarında aynısı olacak Allah ın izniyle ezer geçeriz.

Grup sonuncusu biziz gibi bir açıklama bekleyenler var Anderlechten galiba. Öyle sivri bir şey söylememiş. Kaldı ki, Anderlechti küçümseyenler var burada. Eskişehir karşısına çıktığımız gibi çıkarsak çok zor bir maç bizi bekler.

Rezil olmaya geldik diyecek halleri yok. Biz 1990´larda "Barcelona´yi yenmeye geldik" diyorduk ona bakarsan.

Adam gibi oynarsak, Arena´da rakip önemsiz. Oynamazsak da degil Anderlecht, herhangi bir Avrupa takimi da gelip yenebilir bizi.

Bu kadar basit.

Cumartesi günü Dortmund'lu gençlerle tren'de beraber seyahat ettim.

Hepsi iyi çocuklar.
3 torbadan en güçlü takımı çektik dediler.
Bence Dortmund 2. torbadan gelebilecek en güçlü takım dedim.

Hemen tezehürata başladılar bvb gala elele bilmem ne yapalım arsenale anderlechte....

Koyup geçelim Anderlecht kim :cool:

BlueTapa

Geri
Üst Alt