Haber Anderson Talisca, Al-Jazira ile Anlaştı

Yaw arkadas oyun katkisi falan konuyorsunuz da sanki cok duzgun top oynayn bir takim mi var Trde..Sanirsin psg bayern oyunu oynuyoruz da sistemi bozacak..Bizde Talisca yok diye cok mu guzel oynuyoruz yeminle tuhafsiniz ..

Sen sadece Osimhenin ayagini araya sokmasiyla mac kazanan takimsin iyi oyun mu konusacagiz..

Herif bu ligin bugiydi gitmesi harika oldu bu kadar basit iste ..

Gidiyor gidiyor da resmen gittigini hala goremedim ben

Yaw arkadas oyun katkisi falan konuyorsunuz da sanki cok duzgun top oynayn bir takim mi var Trde..Sanirsin psg bayern oyunu oynuyoruz da sistemi bozacak..Bizde Talisca yok biz cok mu guzel oynuyoruz Talisca yok diye yeminle tuhafsiniz ..

Sen sadece Osimhenin ayagini araya sokmasiyla mac kazanan takimsin iyi oyun mu konusacagiz..

Herif bu ligin bugiydi gitmesi harika oldu bu kadar basit iste ..

+1

lukaku'dan daha faydalı elemandı futbolun bugününde. garip guraba bi eleman olmasına rağmen pivot santraforu bile iyi oynuyordu. vedat'ın başına 1 şey gelirse yokluğunun etkisini daha da net görürüz ama şu aşamada bile dehlenmesi faydamızadır. golcülüğünün yanında bizim lig için fazlaca sinsi 1 gol adamıydı.

Gitmesi her türlü olumlu bunun bi standartı var altına asla düşmüyor artık bundan mahrumlar iyi oldu.

Hic sevmem bu herifide oyun tarzinida ama yabanci sinirsiz olsa takimda isterdim herifin ölüsü bu ligte en az 15 atiyor

Bu Hamle geçen sene devre arasında Nesry gönderip forvetsiz kalmakla aynı şey
Talisca bu ligte topa vuran gol yüzdesi çok yüksek bir oyuncu ölüsü iş yapıyor
Ligi bu hamle yüzünden kaybedecekler

yarılıyoruz yavv

IMG_6718.webp

En tehlikleri adamları Taliscaanın gitmesi çok iyi oldu.
En zayıf halkaları Edersonun kalması da bi okadar şahane.

Bir de karşılıklı feshetmişler. Bende araplar 10-20 birşey sıktı da bu yaşta bir daha bundan para kazanamayız diye satmak istiyorlar sandım. Yani cidden niye gönderdiler lan o zaman çok garip değil mi? Takımın en skorer oyuncusu herif kalmak da istiyor sen göndermek için sözleşmesini feshediyorsun.

Geri
Üst Alt