Anderson Talisca: "Her şeyi Benfica'dan öğrendim"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
DIŞ HABER - Anderson Talisca: "Hataların her zaman insanlar için var olduğunu ve bundan sonra da var olacağını öğrendim. Tanrı onurlu ve dürüst yaşayanların yanında olacaktır. Her şeyi Benfica'dan öğrendim."

sürekli ezikliyor bu da bjk yi.

manu transferi yalan mı oldu bunun bonservisinide almış çinliler

Bjkyi takmiyordu zaten. Gidince hemen takipten çıkmıştı kulüp hesabını.

bir tek sey haric..
zirlamayi ve aglamayi the best of the best'ten ogrendim.
Senol Gunes

Besiktas'a büyük bi hakarettir bu
Gercekten kendi taraftarı dısında miklenmeyen bir kulüp

Bunu ben söylemiyorum, giden kim varsa arkasından atıp tutmustur. Birde Galatasaray'dan gidenlere bakalım ortaya cıkması gereken cevabı bulalım

Besiktas'a büyük bi hakarettir bu
Gercekten kendi taraftarı dısında miklenmeyen bir kulüp

Bunu ben söylemiyorum, giden kim varsa arkasından atıp tutmustur. Birde Galatasaray'dan gidenlere bakalım ortaya cıkması gereken cevabı bulalım

gecen gun ayni bununla ilgili bir kac sey yazmistim.
bize gelen dunya yildizlari kulubumuzle ozdeslesmek icin bir caba sarfediyor. Metin Oktay pozlari veriyor. Ileride futbolu biraktigimda yine gorev yapmak isterim diyerek gidenlere bakin. Melo, Drogba, Sneijder, Hagi, taffarel vs hepsi kalbur ustu adamlar. dunya futbolunda iz birakmis.

Guti kimdir abi? Yemin ediyorum Besiktasa transfer oldugunda ismini bir iki kere duydum. Dunyada Guti dediginde Burak Yilmaz'dan daha fazla tanindigini sanmiyorum. Ve bu adamlardan bir imaj, bir buyukluk yaratma cabasi icindeler.

Ah ulan keske sana alabilsek..

Ah ulan keske sana alabilsek..

karakter cok kotu. herhangi bir camia ile ozdeslesebilecek onur yok onda. oynarsada kendisi icin oynar. gerci her futbolcu her ne kadar takim icin calisiyorum palavrasi atiyorsada bu herif en azindan bunu rol icabi bile beceremez. profesyonellik deniyor diger bir adiyla. Olmadigin gibi gorunmek. coklugun, yani boklugun sevdigi telden calmak.

gecen gun ayni bununla ilgili bir kac sey yazmistim.
bize gelen dunya yildizlari kulubumuzle ozdeslesmek icin bir caba sarfediyor. Metin Oktay pozlari veriyor. Ileride futbolu biraktigimda yine gorev yapmak isterim diyerek gidenlere bakin. Melo, Drogba, Sneijder, Hagi, taffarel vs hepsi kalbur ustu adamlar. dunya futbolunda iz birakmis.

Guti kimdir abi? Yemin ediyorum Besiktasa transfer oldugunda ismini bir iki kere duydum. Dunyada Guti dediginde Burak Yilmaz'dan daha fazla tanindigini sanmiyorum. Ve bu adamlardan bir imaj, bir buyukluk yaratma cabasi icindeler.
Aynen öyle

Fernando Reges: ”Yıllarca Manchester City’de oynadım ve çok şey öğrendim. Ama keşke Galatasaray’a daha erken gelseydim. Şuan için yapacağım birçok şey varken 2-3 sene önce gelsem düşünemiyorum. Burası benim evim. Galatasaray’a bağlıyım.”

Shandong Luneng Teknik Direktörü Li Xiaopeng, "Anderson Talisca adeta NBA'in yıldızı Stephen Curry gibi bir isim. Onun gol atacağını biliyorsunuz ama asla durduramıyorsunuz"

27 maç 25 gol 8 asist

Geri
Üst Alt