- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
DIŞ HABER - Anderson Talisca: "Hataların her zaman insanlar için var olduğunu ve bundan sonra da var olacağını öğrendim. Tanrı onurlu ve dürüst yaşayanların yanında olacaktır. Her şeyi Benfica'dan öğrendim."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Besiktas'a büyük bi hakarettir bu
Gercekten kendi taraftarı dısında miklenmeyen bir kulüp
Bunu ben söylemiyorum, giden kim varsa arkasından atıp tutmustur. Birde Galatasaray'dan gidenlere bakalım ortaya cıkması gereken cevabı bulalım
Ah ulan keske sana alabilsek..
Yani burası beşiktaş imzalar kalplere atılır
Aynen öylegecen gun ayni bununla ilgili bir kac sey yazmistim.
bize gelen dunya yildizlari kulubumuzle ozdeslesmek icin bir caba sarfediyor. Metin Oktay pozlari veriyor. Ileride futbolu biraktigimda yine gorev yapmak isterim diyerek gidenlere bakin. Melo, Drogba, Sneijder, Hagi, taffarel vs hepsi kalbur ustu adamlar. dunya futbolunda iz birakmis.
Guti kimdir abi? Yemin ediyorum Besiktasa transfer oldugunda ismini bir iki kere duydum. Dunyada Guti dediginde Burak Yilmaz'dan daha fazla tanindigini sanmiyorum. Ve bu adamlardan bir imaj, bir buyukluk yaratma cabasi icindeler.
Guti kimdir abi? Yemin ediyorum Besiktasa transfer oldugunda ismini bir iki kere duydum. Dunyada Guti dediginde Burak Yilmaz'dan daha fazla tanindigini sanmiyorum. Ve bu adamlardan bir imaj, bir buyukluk yaratma cabasi icindeler.