anderson talisca

Saka heralde herif bk gibi oynarlarken defalarca sapkadan tavsan cikardi ne keremi.. Su an fenerden 3 oyuncu cikar deseler Guenduzi- Asensio- Talisca denir ..
Herif buyuk maclarda pek gorunmuyor. Vasat ustu takimlar iyi marke ediyor, pek bir sey yapamiyor. Kucuk takimlara karsi cosuyor iste. Ha o fb'ye yeter diyorsak, o ayri.

Herif buyuk maclarda pek gorunmuyor. Vasat ustu takimlar iyi marke ediyor, pek bir sey yapamiyor. Kucuk takimlara karsi cosuyor iste. Ha o fb'ye yeter diyorsak, o ayri.

fener gecen yil 6 buyuk macta 13 puan almis
Biz 6 buyuk macta 9 puan almisiz ..

Sence fenerin sorunu buyuk maclar gibi mi duruyor renktas ?
Kucuk maclari da Talisca cozmese bunlar martta havlu atardi

fener gecen yil 6 buyuk macta 13 puan almis
Biz 6 buyuk macta 9 puan almisiz ..

Sence fenerin sorunu buyuk maclar gibi mi duruyor renktas ?
Kucuk maclari da Talisca cozmese bunlar martta havlu atardi
j.duran'ın 90+3'teki ********************* kurtaran golü olmasaydı, yasin kol'un 90+7'de uydurma penaltısı olmasaydı, gs 11 fb 9 puan almış olacaktı büyük maçlarda. (siz tartışmanıza devam edin, anektod olarak araya gireyim dedim). :asd:

1 senelik sözleşmeye her zaman okeyim. Ligde çok temiz iş yapar. Osimhen i rahatlatırız kolaylıkla.

j.duran'ın 90+3'teki ********************* kurtaran golü olmasaydı, yasin kol'un 9+7'de uydurma penaltısı olmasaydı, gs 11 fb 9 puan almış olacaktı büyük maçlarda. (siz tartışmanıza devam edin, anektod olarak araya gireyim dedim). :asd:

Talisc bizim macta penaltiyi kacirmasa vs.vs sonuclara gore konusalim

Faydasından fazla zararı var bence. Gönderilmesi bir anlam ifade etmiyor.

J.duran bizim macta penaltiyi kacirmasa vs.vs sonuclara gore konusalim
yav ne alaka. ikisi de son saniye olan aksiyonlar. bu arada bizim maçta talisca kaçırdı penaltıyı ki bu da göktuğ'u doğrular. kaçan penaltı üzerine 70 dk top oynandı. yenseydi madem fb. 3-0 ezildi.

bu arada talisca 85 dk bitikleri oynadığı bir maçta, kalan 5 dakikada çıkıp hat trick yapabilecek bir herif. gitmesine sevinirim. gol katkısı yüksek birini almak ayrı bir mesele, herifin takıma/lige uyum sağlaması istikrar vermesi ayrı bir mesele. sırf ligde 20 gol atacak bir herifi göndermek - yazar fb için.

Derbilerde eksi yazdığı çok bariz yaw taliscanın 13 puan da yanıltıcı

İlk devre ts ve bjk maçını 10 kişi oynadı rakip ilk yarıda gelen kırmızılarla, asla kazanamayacakları maçlardı

2. Bjk maçında ortasahadaki pozisyona penaltı verdiler öyle yendiler son dk

E bizim maç malum zaten yasin kol mol

Derbilerde eksi yazdığı çok bariz yaw taliscanın 13 puan da yanıltıcı

İlk devre ts ve bjk maçını 10 kişi oynadı rakip ilk yarıda gelen kırmızılarla, asla kazanamayacakları maçlardı

2. Bjk maçında ortasahadaki pozisyona penaltı verdiler öyle yendiler son dk

E bizim maç malum zaten yasin kol mol
yav bir de bizim maç ve bjk maçında son saniyede oluyor yani pozisyonlar olacak iş değil. telafisi yok artık. bjk maçında penaltı penaltı değil zaten, biz de full eksik gidip galibiyeti alıyorduk, 45 dk lehimize tek bir düdük çalmamış psikopat bir herifin yönettiği maçta hem de.

yav ne alaka. ikisi de son saniye olan aksiyonlar. bu arada bizim maçta talisca kaçırdı penaltıyı ki bu da göktuğ'u doğrular. kaçan penaltı üzerine 70 dk top oynandı. yenseydi madem fb. 3-0 ezildi.
.
fener bjknin icinden gecti tum mac dunyalari kacirdilar tutup son saniye penalti olmasaydi diyorsun .. Penalti anlik bir olay kacirmak da kimseyi kotu yapmaz ayni herif ilk yarinin sonlarinda yasliyordu bize uzaktan sansa girmedi .. Son dakika sansini konusacaksak macin genelini de konusmak gerekir

Bir de konustugumuz husus farkli .. Ortada bir sonuc var o girmeseydi o olmasaydi diyorsun ama sonuc olarak olmus iste .. Adamlar buyuk maclari bizden sorunsuz atlatmis mi atlatmis ? Sampiyonlugu ne belirlemis kucuk maclar ..

Ben taliscayi bize istemem ama rakibe asla istemem..

.
fener bjknin icinden gecti tum mac dunyalari kacirdilar tutup son saniye penalti olmasaydi diyorsun .. Penalti anlik bir olay kacirmak da kimseyi kotu yapmaz ayni herif ilk yarinin sonlarinda yasliyordu bize uzaktan sansa girmedi .. Son dakika sansini konusacaksak macin genelini de konusmak gerekir

Bir de konustugumuz husus farkli .. Ortada bir sonuc var o girmeseydi o olmasaydi diyorsun ama sonuc olarak olmus iste .. Adamlar buyuk maclari bizden sorunsuz atlatmis mi atlatmis ? Sampiyonlugu ne belirlemis kucuk maclar ..

Ben taliscayi bize istemem ama rakibe asla istemem..
talisca konusunda aynı fikirdeyiz yahu zaten de ben fb büyük maçlarda zorlanmıyor argumanına karşıyım sadece.

talisca konusunda aynı fikirdeyiz yahu zaten de ben fb büyük maçlarda zorlanmıyor argumanına karşıyım sadece.

Tamamdir.. Yani ben de talisca'nin buyuk maclarda iyi oynadigini idda etmedim zaten gecen sezon isi kucuk maclar belirlemis skor olarak demek istedigim buydu..Boyle maclarda da bu herif iyi is cozuyor..

Sezona iyi girmişti. Sadece skor yapmasından bahsetmiyorum; oyun içinde de tahmin etmediğim derecede aktif ve gayretli idi. Maçların son 20-30 dakikasında sahaya sürülse bile ciddi skor tehdidi olacaktı ki Asensio maç içinde süreklilik konusunda bariz defolu bir adam; birbirlerinin ikamesi olarak devam ederlerdi. Maçına göre birlikte, Talisca santrfor olarak da katkı sağlayabilirdi.

Satıp yerine adam almak maksadıyla değil de fazlalıkları eritmek zorunda oldukları için gönderdikleri anlaşılıyor; Ederson kalacak gibi çünkü.

Geri
Üst Alt