Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 23.601
- 17.575
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asensio öldü mü Hüsnü abi?![]()
Acaba başkanın karşısında bacak bacak üstüne atmış olabilir migeçen sezon 27 gol 5 asist yapmış bu sezon 6 maç 5 gol atmış yani en skorer adamlarını gönderiyorlar inanılmaz bir camialar![]()

Acaba başkanın karşısında bacak bacak üstüne atmış olabilir mi![]()
Bunlar hep varsayim. Sonucta genc yasta para icin Cin'e gitti, sonrasinda tekrar para icin Arabistan'a gitti.Kazandı da ne oldu Alper? Senin hiç mi kendini tamamlama, geliştirme gibi bir amacın yok mu?
Bir de benim orada söylediğim asıl konuyu da kaçırmışsın. Bu adam o dönem ManU'ya gitseydi yine iyi para kazanırdı, üstüne kariyerini geliştirip emeklilik döneminde Arabistan'a gitseydi şu ana kadar kazandıklarından muhtemelen çok daha fazlasını kazanırdı. 30-40 değil 100 milyon kazanmış olacaktı belki de.
Para yeterince güçlü bir motivasyon değil mi Ertuğ abiHerif Arabistan'a bile değil BAE'ye gidiyormuş iyi mi.
Vaktinde Beşiktaş'tan sonra ManU'ya gidip sağlam bir kariyer yapıp bir sürü başarıyla yine şu an geldiği noktaya gelebilecekken bütün kariyerini yok eden başka adam azdır ya. Hani futbolcu olsan EPL'de oynama hayalin olur, ŞL'de oynamak istersin, kulübünde parlayıp Milli Takım'a gitmek istersin vs. Herifin paradan başka hiçbir motivasyonu yok gerçekten ziyan bir adam ya.
Kariyer mi para mi dersen cogu insan para der, cunku yarin senin basina ne gelecegini bilemezsin o yuzden en garanti sey olan parayi secmek kadar dogal birsey yok.avrupada kalsa ne olacağını bilemezsin yalnız
belki yine o kadar kazanamazdı ama para dışında elde edecekleri parayla satın alamayacağı şeyler olabilirdi
kupa filan da demiyorum bambaşka bir futbolculuk sonrası kariyer mesela
Fenerin şampiyonluk iddiası bitmiştir.
Varsayım ama destekli varsayım. Talisca Çin'den gitmişti galiba Arabistan'a. Maaşı da galiba 15 civarıydı. Düşünsene İngiltere'de biraz parlayıp gitse 40'ları 50'leri görürdü. İlla para gözüyle bakacaksak diye söylüyorum.Bunlar hep varsayim. Sonucta genc yasta para icin Cin'e gitti, sonrasinda tekrar para icin Arabistan'a gitti.
Onunde bir firsat varken insan yarin ne olabilir diye dusunmez, bugun ne var diye bakar. Gercekte hayat boyle birsey.
Adamin onune firsat geldimi bu firsati kacirmamam lazim diyor, bu sayede inanilmaz paralar kazandi ve hala kazaniyor.
Yerinde olsam aynisini yapardim muhtemelen, insaniz ve yarin kim ne olacagini bilemez. Bosuna oyuncular suanda Arabistan'a gitmiyor bu sebepten dolayi.