anderson talisca

talisca gibi at hırsızı kılıklı herif topçuluk dışından neyden para kazanabilir yav bıraktıktan sonra kim sportif direktörü yapar ya da kim tv de yorumcu yapar adam uyanmış işte demiş zaten şurda para kazanacağım max 10 yıl ne cukkalarcam kar işte

Para yeterince güçlü bir motivasyon değil mi Ertuğ abi

Her insan idealist bakmıyor hayatta
İdealizm sayılmaz abi ya. Para tabii ki motivasyondur, hele ki bizim gibi sıradan insanlar için. Bugün sana maaşının 1,5 katını öneren bir firmaya belki fazla düşünmeden gidersin.

Ama futbolun seyirci tarafı bizim hayal bile edemeyeceğimiz bir motivasyon unsuru sunuyor sana. Onbinlerce insanın önünde her hafta 1-2 kere müthiş bir atmosferde (hele ki EPL'de) oynayıp milyonlarca insanın sevgilisi oluyorsun düşünsene. Yani şunu zaten bir gözünün önüne getirdiğin anda para otomatik olarak 2. plana yerleşiyor. Ama adamda demek ki hiç öyle bir bakış yok, belki fazla soğukkanlı bir adamdır, belki fazla yoksulluk çekmiştir çocukluğunda o yüzden her şey para diye bakıyordur, bilemedim.

İdealizm sayılmaz abi ya. Para tabii ki motivasyondur, hele ki bizim gibi sıradan insanlar için. Bugün sana maaşının 1,5 katını öneren bir firmaya belki fazla düşünmeden gidersin.

Ama futbolun seyirci tarafı bizim hayal bile edemeyeceğimiz bir motivasyon unsuru sunuyor sana. Onbinlerce insanın önünde her hafta 1-2 kere müthiş bir atmosferde (hele ki EPL'de) oynayıp milyonlarca insanın sevgilisi oluyorsun düşünsene. Yani şunu zaten bir gözünün önüne getirdiğin anda para otomatik olarak 2. plana yerleşiyor. Ama adamda demek ki hiç öyle bir bakış yok, belki fazla soğukkanlı bir adamdır, belki fazla yoksulluk çekmiştir çocukluğunda o yüzden her şey para diye bakıyordur, bilemedim.
Estağfurullah Ertuğ abi,kesinlikle sıradan bir insan değilsin öyle düşünme

Fazla dillendirmeyin, ayıkırlar göndermekten vazgeçerler falan aman ha hevesimiz kursağımızda kalır

Giderse bir büyük beladan kurtulmuş oluruz

aksam puan kaybi olursa istifa sesleri yükselik kadikoyde

Kim ne derse desin bu ligte skor yapan adam kiymetlidir ve zor bulunur
Ismail ,asensioyu neden göndermedi acaba arasida limoni

fener gecen yil 6 buyuk macta 13 puan almis
Biz 6 buyuk macta 9 puan almisiz ..

Sence fenerin sorunu buyuk maclar gibi mi duruyor renktas ?
Kucuk maclari da Talisca cozmese bunlar martta havlu atardi
Demek istediğim getirdiği kadar götürdüğü de var. Benim görüşümde tam bir X factor değildi. Asensio’yu çok daha tehlikeli buluyordum.

Ama ayrılsın, şut tehdidini göz ardı edemem. Çok çok iyi o konuda.

Bunun gitmesi fb'yi zayıflatır. Geçen sene attığı gollerle yarışta tuttu takımı. Hatta bu ve Asensio olmasaydı fb ligi 4. falan bitirirdi. Klassik fener işte. Başladılar yine malca işler yapmaya.

performansa bak utanmasa her maç atacak

Screenshot_20260828_192510_com_sec_android_app_sbrowser_SBrowserMainActivity.webp

Geri
Üst Alt