Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 18.092
- 11.916
- 1.473
Zehir zemberek açıklamalar yapsın, İsmail Kartal adam mı desin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat, diego carlos becao vs ne olcakTalisca’yı kupa ve Avrupa listesine yazacaklar mecburen.
Osterwolde ile ikisi orada değerlendirilecek.
Ciddi maliyet ve zarar.
carlos parma’ya gider.Amrabat, diego carlos becao vs ne olcak
yav adamım diye gezen adam çıkıp konuşsun 15 milyon euro sadece 5 tane maç oynayacak adam için veriyor elemanlar. 14 tane daha adam var.Talisca’yı kupa ve Avrupa listesine yazacaklar mecburen.
Osterwolde ile ikisi orada değerlendirilecek.
Ciddi maliyet ve zarar.
Sürpriz golleri sıkıntıydı geçen sene saçma sapan goller attığını hatırlıyorumkötü mü oldu iyi mi oldu bilemiyorum
talisca tabela yapsa da oyun içinde çok büyük eksi yazıyordu fenere özellikle topsuz oyunda. inş iyi olur gitmesi.
bana niye kızıyorsun olm ben ne yaptımyav adamım diye gezen adam çıkıp konuşsun 15 milyon euro sadece 5 tane maç oynayacak adam için veriyor elemanlar. 14 tane daha adam var.
Sorsan namus ve ahlak bekçisi

Sürpriz golleri sıkıntıydı geçen sene saçma sapan goller attığını hatırlıyorum
Bunlar asensioya güveniyor. Herif her sene 20 maç kaçırıyordu sakatlıktan geçmişinde. Hiç sakatlanmıyor bunlarda neyse ayıktırmayalalımTalisca oyunda yok diyorsun yoktan gol var ediyor gitsin en güzeli.
Bunlar asensioya güveniyor. Herif her sene 20 maç kaçırıyordu sakatlıktan geçmişinde. Hiç sakatlanmıyor bunlarda neyse ayıktırmayalalım![]()