Andone'nin Maliyeti KAP'a Bildirildi

bhada 2.5 aldigini sanmiyorum baya para yapar orda. bence kiralama bedeli 1.5-2 civaridir ffp icin boyle yapmisizdir u know

Bizde forvetlere 2.5+ maar Allahin emri gibi bir sey. Brugge'ye iteledigimiz truva devesine de 2.5 verdiler. Ama Andone kendini La Liga ve EPL'de ispat etmis bir forvet.

gayet normal maaş. epl'den geliyor zaten. son günler hele .. çok normal

Mitroglu denen sahisada bu kadar para veriyorduk. Hem bedava hem iyi oyuncu mu olsun istiyorsunuz. Ne istiyorsunuz muhabeci filan degiliz sahaya bakalim biz.

İyi de verilen her kuruşun acısı çıkıyor sonra Ffp yüzünden yoksa dediğin gibi bizene ama olmuyor öyle.

Çok para. Boyle bir şeye gerek yoktu.

cagne ve kostasın maaslarını ödemezsek gönderemezdik anca araplar öderdi o maasları

Bildiğim kadarıyla EPL’de de bu civarda alıyordu 2.4 diye hatırlıyorum.

kimi kandırmış olacaksın günün sonunda
Kandırma ile ilgisi yok,ilk sayfa yorumlarına bak iyi niyetli olsa bile Galatasaray taraftarı bile aldığı paradan dolayı memnun değil buda oyuncu üzerinde gereksiz baskı yaratır,mental olarak oyuncuyu etkiler. Medyada kötü niyetli ve algı oluşturmaya çalışan yorumculardan bahsetmiyorum bile.

İyi de verilen her kuruşun acısı çıkıyor sonra Ffp yüzünden yoksa dediğin gibi bizene ama olmuyor öyle.
FFP bonservise bakar maasina bakmayin siz maasi ile oyuncu degerlendiriyoruz ya. Sacma isler bunlar filan deniyor sonra yapmasalar neden yapmadin yonetim istifa felan.

Faydalı olabilecek bir oyuncu da 2mil eurodan fazla verilmemeliydi

Geri
Üst Alt