Andone'nin Maliyeti KAP'a Bildirildi

IMG_20190902_185034.jpeg

devre arasında geri alma opsiyonları var

Andone joins Turkish champions

He also has the prospect of Champions League football. We wish Florin well for the season ahead, we have the option of a recall in January and we will closely monitor his progress.

İyi oynasın da sıkıntı değil anlaşılan verilen yıllık...

Ilk 11 cikmayacaksa odenmesi gereken maksimumdan 1 milyon euro daha fazla odemisiz. Ilk 11 cikmayacaksa, forvet opsiyonlarinda Babel ve Adem varken neden 2.5 milyon odedik sorusu olacak hep. Insallah banko oynar diyelim. Gerci o banko oynarsa yuksek muhtemel onun kadar yada daha fazla alan bir baska futbolcu yedege dusecek demektir.

Hayırlı olsun. Katkısı var başarı gelsin de katkısı ile maaşı önemli değil okadar.

2.5+ kostasa verdiğimiz 750

3.250 yedek golcü için çok büyük para ha bir de ger çağırma falan deniyor :D

Tamam alalim bizim Amator bolgesel ligde oyuncu sonra verebiliriz belki 100, 000 euro yillik maas :D :D Saka mi bu?
Isi bitmis yasli mitroglu ile 2 milyon 600 maasa sozlesme imzalamistik ne diyorsunuz be?

İşi bitmiş Mitroglu ile sözleşme imzalarken de aynısı söyleyip savunuyordunuz. Ya da Diagne tutmasa bile kar ederek Araplara satılıyordu. Ya da Tarık gibi oyuncuyu bu fiyata almak başarıydı, piyasada Türk oyuncu mu vardı vb. liste uzar. Andone'a 2.5m vermeyince amatörden oyuncu mu almak gerekiyor ? Daha önceden söyleseydiniz Serdar'a vereceğimiz para ile birkaç amatör bölgesel lig stoperi alırdık :)

Bu arada Andone'u beğenmediğim de yok. Yanlış anlaşılma olmasın.

maliyeti çok fazla geri çağırma olayı da varmış ben hatalı transfer olarak yorumladım ama inşallah yanıltır

Büyük ihtimal bir kırmızı gördüğü için kiralandı. Taraftarları şaşkın herifin ilk hafta gol atmış premier ligde galiba. Hareketli tam fatih hocalık topçu iş yapsın da maliyetini kulüptekiler hesaplar zaten.

Kiralama ücreti normal de maaş biraz yüksek görünüyo.Muhtemelen ikna edemediler düşük maliyet için o yüzden böyle bi para vermişlerdir diye düşünüyorum başka bi alternatif bulamadıkları için.Babel falan oynar diye de düşünmemişlerdir muhtemelen 3 kulvarda gidecez diye.Hayırlı olsun umarım iyi performans gösterir.Herkes Falcao falan derken aradan sıyrılıp büyük katkı sağlar umarım.

transfermarktta brightonun oyuncuyu ocak ayinda geri cagirma yetkisi var diye yaziyor?

Geri
Üst Alt