Andre Ayew Resmen Fenerbahçe'de

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
skysports-andre-ayew-west-ham_4211312.jpg

Sarı-lacivertli ekip, Swansea City ile 1,5 milyon euro'luk kiralama ücreti karşılığında el sıkıştı. Fenerbahçe'nin Ayew'e de yıllık 3,2 milyon euro'luk ücret ödeyeceği öne sürüldü.

"Kulübümüz, Andre Ayew'in bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için, Swansea City AFC kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varmıştır.

Gana Milli Takımında da forma giyen Andre Ayew, yarın (Perşembe) İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerini geçmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacaktır."

Swansea'da son maçlarda çok bitik durumdaydı, kardeşi daha formdaydı hatta lakin bizim lig için kendisini toparlarsa iş yapar.

bu konu da çöpe gitmeye aday olabilir

Bir oyuncuyla dengeleri alt üst edecek halleri yok ama katkı vereceği kesin

Marsilya döneminde kendisinin çok maçını izlemiştim ve çok çok beğenirdim . EPL'ye gitti ve mükemmel bir sezon geçirdi o sezon da çok maçını izledim . Son iki senedir çok denk gelmedim ve devamlı ilk 11 olmaktan çıktı sanırım . West Ham'a gelir gelmez çok ciddi bir sakatlık yaşadı ve formasını kaybedip forumuna kavuşamamasının nedeni bu olsa gerek . Yine de çok yetenekli komple bir kanat oyuncusuydu . Feghouli gibi sert bir düşüş yaşamazsa müthiş işer yapar ve Fenerbahçe'nin kesinlikle ihtiyacı olduğu bir bölge .

Marsilya döneminde kendisinin çok maçını izlemiştim ve çok çok beğenirdim . EPL'ye gitti ve mükemmel bir sezon geçirdi o sezon da çok maçını izledim . Son iki senedir çok denk gelmedim ve devamlı ilk 11 olmaktan çıktı sanırım . West Ham'a gelir gelmez çok ciddi bir sakatlık yaşadı ve formasını kaybedip forumuna kavuşamamasının nedeni bu olsa gerek . Yine de çok yetenekli komple bir kanat oyuncusuydu . Feghouli gibi sert bir düşüş yaşamazsa müthiş işer yapar ve Fenerbahçe'nin kesinlikle ihtiyacı olduğu bir bölge .
2 senedir düşüşte ayew

kendisi feghouili muadili bir topçudur varın gerisini siz düşünün fblilerin aldık diye sevinicekleri lakin oynayınca sövecekleri türden bi herif guilano varken de gereksizdir

2 senedir düşüşte ayew
Evet bunu biliyorum . Tıpkı Feghouli gibi . Yanılmıyorsam aynı dönem gittiler West Ham'a ve biri sağga biri solda banko oynayacak mükemmel kanatlara sahip olacaklar diye düşündürtmüştü . Ne var ki ikisi de bambaşka bir hal aldı . Feghouli'nin bu sene daha iyi olacağını tahmin ediyorum . Ayew'i ise bilemiyorum ama yine de çok önemli bir oyuncuydu yaşı da daha genç . Tabii aksi örnekler de var Krasic gibi . Yine de izlediğim zamanlarda iyi oyuncuydu Fenerbahçe'de harika işler yapsa şaşırtmaz .

Evet bunu biliyorum . Tıpkı Feghouli gibi . Yanılmıyorsam aynı dönem gittiler West Ham'a ve biri sağga biri solda banko oynayacak mükemmel kanatlara sahip olacaklar diye düşündürtmüştü . Ne var ki ikisi de bambaşka bir hal aldı . Feghouli'nin bu sene daha iyi olacağını tahmin ediyorum . Ayew'i ise bilemiyorum ama yine de çok önemli bir oyuncuydu yaşı da daha genç . Tabii aksi örnekler de var Krasic gibi . Yine de izlediğim zamanlarda iyi oyuncuydu Fenerbahçe'de harika işler yapsa şaşırtmaz .
alabilirlerse iyi transfer,ama uydurma olma ihtimali de yüksek.bu arada feghouli daha farklı ayewden.ayew 2.forvet gibi de oynayabiliyor.

ayrıca feghouli sert bi düşüş yaşamadı.biliç pek şans vermedi feghouliye,öyle biliyorum.sonra da biz aldık zaten yaz kampı geçirmemiş ve sakat haliyle.

Son düzenleme:
Umarım almazlar. Bizim lig için çok üst düzey oyuncu, iş yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bok atmaya gerek yok daha 1-2 sene önce burada gelse diye nöbet tutuyorduk.

Inşallah alamazlar.

sent via GSC

Fenere gelirse aklı yoktur, geleceğini de sanmam.

Feghouli transferini o kadar övdüm ve o kadar abarttım ki (tabii abarttığımı oynayınca öğrenmiş oldum) artık iyi konuşmaya çekinir oldum. Ama ne olursa olsun hücum hattında birkaç mevkide oynayan bu kalitede bir adamı bence biz almalıyız. Feghouli kadar bitik duracağını sanmıyorum. Öncelik muhakkak 8 numara ve stoper olmalı o ayrı konu yalnız Garry'nin bu sene ne derece bizi taşıyacağından pek emin değilim, o yüzden hücuma yönelik oyuncu almaya gereksinim kalmadığına da pek katılmıyorum. Hani klasik derler ya 3 yiyorsan 4 atacak kadar adamın olmalı diye, işte bizim hücumcularımız da öyle olmalı ki her şartta maçı çevirebilelim, Hoca'nın aklındaki oyunu oynayabilelim.

Hani şöyle birşeyde var, adamlar öyle böyle 1-2 üst düzey transferi yapmak istiyor.

Wilshere: ‘inşallah gelmez’ Bast Dost: ‘inşallah gelmez’ Ayew: ‘inşallah gelmez’

Ee adamlar illa ki üst düzey birilerini alacak yani kabul etmek lazım. Ayew olmazsa başka büyük bir isim için uğraş verecekler. Her defasında ‘inş gelmez len’ hani nereye kadar?

Bırakın gelsin ya takmayın. Ayew olmazsa bile bu sefer başka bir Premier League oyuncusu için uğraşacaklar. Her seferinde aynı muhabbet ‘inş gelmez’.

Geçiniz..

Yıllık 3.2 milyon euro garanti para istemiş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt