Andre Ayew Resmen Fenerbahçe'de

Pek farkları yok belki ama bana göre Ayew daha iyi

Sakatlık yaşamasaydı yolu asla buraya düşmezdi

2 sene içinde kulüplerin 45 milyon avro ödemeyi göze aldığı futbolcudan söz ediyoruz
sana şu açıdan katılmıyorum.yetenek ve mevki olarak farklılar.ayrıca feghouli hiç bi zaman çok gol atan biri olmadı.çünkü ayew gibi forvete yakın oynamıyo.bunun dısında 2 sene öncesinin ayewi çok iyiydi.ama valenciadaki feghouli de çok iyiydi.

ayewe kötü diyen yok zaten.şu anki durumu soru işareti,kastedilen de bu.bu seneyi iyi geçirse buralara gelmezdi.ama bence fener için yanlış transfer kanada alındıysa.forvete yakın oynarsa etkili olur.

epl nin temposu icin agır topçu basıp giden bir kanat degil zaten ayew 2.forvet gibi bir adam daha cok skorer

fransada o yüzden daha etkiliydi gignac tarzı top indiren bir forvetle iyi isler yapabilir

fakat 2 senedir fizik olarak fransayla alakası yok cok düstü

epl nin temposu icin agır topçu basıp giden bir kanat degil zaten ayew 2.forvet gibi bir adam daha cok skorer

fransada o yüzden daha etkiliydi gignac tarzı top indiren bir forvetle iyi isler yapabilir

fakat 2 senedir fizik olarak fransayla alakası yok cok düstü
ben de bunu kastettim.sağol

Tam bir kasımpaşa topçusu olduğunu düşünüyorum bu adamın.

koku ve cemal 9 numara almaları lazım soldado 1 ay var 2 ay yok ayewi rahatlatabilecek tarzda forvet olmazsa zorlanırlar eger almazlarsa yanlıs hamle yaptılar derim

opsiyonlu almıslar bakalım nekadar opsiyon koymuslar ?

isin ilginci bunlar oyuncu alıyor ama hala satış yok

Satın alma opsiyonuyla kiralamışlar açıklandı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o adam çöp bence hollanda ligi ekolünden gelmiş forvetlerin bizim ligimizde hiç başarılı olduğunu hatırlamıyorum.

Pierre_VanHooijdonk_Fenerbah%C3%A7e.jpg

Hayırsız olsun, ellerinde patlasın.

Bunlara küsküyü 1 defa daha verirsek pazarlık işlemlerine başlarız fb spor kulübü satın alma işlemi için

Geri
Üst Alt