Andre Ayew Resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew: ?

⚽ (Fransa Lig 1) 182 maç, 47 gol, 19 asist
⚽ (Premier Lig) 89 maç, 21 gol, 12 asist
⚽ (Şampiyonlar Ligi): 24 maç, 6 gol, 3 asist

Feghouli

Fransa Lig 1 : 31 maç 4 asist
La Liga : 155 maç 22 gol 34 asist
EPL : 21 maç 3 gol 3 asist

hmmm

MURHAN GIBI HISSEDIYORUM YAV SU ANDA TADIM KACTI :///
28f46452cf121cff1e53271b1d37222b.jpg

bunu 2.forvet diye almıslar bu arada yani kanat diye degiller o zaman daha büyük hata evet skorer oyuncu ayew ama 9 numara oynayamıyor

Bu arada Ali Koç şeffaf olacağız falan diyor ama hepsi hikaye aldıkları futbolcuların hala yıllık maaşı açıklanmıyor. Transferlerde en şeffaf kulüp Galatasaray ne varsa kuruşuna kadar açıklıyoruz. Beşiktaş düşük bedelli transferleri açıklarken yüksek bedelli futbolcuları açıklamıyor bknz : Pepe 3 yılda 12 milyon euro alacak dendi o kadar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 büyük takım için konuşursam bence hiçbiri şeffaf değil özellikle vergi borçlarıyla ilgili. bizimde borsa'da hisselerimiz işlem gördüğü için değer kaybetmemesi için bazı şeyler gizleniyordur diye tahmin ediyorum. ali koç'unda şeffaf davranmasının sebebi çok ahlaklı düzgün biri olmasından değil yarın öbürgün başarısızlıkların faturasını aziz'e yıkabilmek için.

Hala kendisini Feguli ile kıyaslayan var yahu. Ayew'in kıyaslanacağı kişi Onyekuru olur. Feguli gole yönelik bir kanat değil. Babel-Ayew-Onyekuru bunlar oyun içinde pek gözükmez ama gole katkı verir.

Feguli ise daha çok oyun kurucu gibi oynar. 10 numara özellikli bir kanat Feguli

bizim zaten onyekuru gibi genc bi skorer kanadımız var.net forvet oyuncusu almalıyız ya da ahmed musa gibi hızlı birini.ayew ağır

Öyle ağır bir adam da sayılmaz aslında ama ben hem kanat forvet hem de 2. forvet olarak çok işimize yarayabileceğini düşünüyordum. Feghouli'nin şu halini düşününce bize hala 4-3-3 kanadında oynayabilecek adam lazım bana göre.

Anladık Sergen ve biliyoruz

Feg'i övüp duruyorsun sanki o çok farklı totosunu kaldırmaktan aciz.Kanat dediğin hızlı olur
ben övmedim.farklı iki adamı kıyaslıyosun sürekli.feghouli hala fizik olarak fit değil.totosunu zor kaldırır bu ara

premier ligte şu golü atan adam ligde çoğu takımı karısı yapar maalsef arklar

4 büyük takım için konuşursam bence hiçbiri şeffaf değil özellikle vergi borçlarıyla ilgili. bizimde borsa'da hisselerimiz işlem gördüğü için değer kaybetmemesi için bazı şeyler gizleniyordur diye tahmin ediyorum. ali koç'unda şeffaf davranmasının sebebi çok ahlaklı düzgün biri olmasından değil yarın öbürgün başarısızlıkların faturasını aziz'e yıkabilmek için.
Transfer için söylemiştim aslında diğer konuda haklısın ama transferleri tek düzgün açıklayan biziz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle ağır bir adam da sayılmaz aslında ama ben hem kanat forvet hem de 2. forvet olarak çok işimize yarayabileceğini düşünüyordum. Feghouli'nin şu halini düşününce bize hala 4-3-3 kanadında oynayabilecek adam lazım bana göre.
onyekuru var zaten o 4-3-3 için.2017yi 24 golle,2018i de sakatlanana kadar 10 golle kapattı.ama ahmed musa olabilir yine de.biri lazım hücuma

Geri
Üst Alt