Andre Ayew Resmen Fenerbahçe'de

Hayatında Ayewi izlememiş adamlar gelip burada ders vermeye kalkıyor

Fegden çok başarılı olacağı kesin

Bu arada bu transferle beraber Valbuena'nın bileti de kesilmiş gibi gözüküyor. 2 tane defansa yardım etmeyen kanat-forvetle oynamaz Cocu.

Hala kendisini Feguli ile kıyaslayan var yahu. Ayew'in kıyaslanacağı kişi Onyekuru olur. Feguli gole yönelik bir kanat değil. Babel-Ayew-Onyekuru bunlar oyun içinde pek gözükmez ama gole katkı verir.

Feguli ise daha çok oyun kurucu gibi oynar. 10 numara özellikli bir kanat Feguli

Feghıuli o saydığın isimlerden daha az gözüküyor oyun içinde.

Hayatında Ayewi izlememiş adamlar gelip burada ders vermeye kalkıyor

Fegden çok başarılı olacağı kesin
beni kastettiysen izledim yeterince.son 2 seneki halini de biliyorum.ama mevkisi farklı,tarzı farklı bir oyuncuyla da kıyaslayacak değilim.sana hayırlı işler

Bu arada bu transferle beraber Valbuena'nın bileti de kesilmiş gibi gözüküyor. 2 tane defansa yardım etmeyen kanat-forvetle oynamaz Cocu.
ayi
isla skrtel roman hak
elmas souza ???
ayew giuliano valbuena

orta saha disinda 11leri belli gibi mucize olmazsa. orta sahada epey oyunculari var, birini oynatir orada. iyi stoper alabilirlerse alirlar yoksa malzeme belli. dirari aatifi falan satmalari lazim.

Feghıuli o saydığın isimlerden daha az gözüküyor oyun içinde.

katılmıyorum. Bu adam zirve döneminde çok iyi pas opsiyonu olan,aynı zamanda dripling yapabilen az sayıdaki kanat oyuncusundan biriydi. Cezayir'de 2014 Dünya Kupası'nda 10 numara oynuyordu hatta.

Geçen sene kamp yapmadı, uzun süredir sakattı buna rağmen hiç fena olmayan performansla oynadı. Valencia döneminde defalarca izledim kendisini. Hastası olduğum isimlerdendi.

Şimdi bjk düşünsün.

Stoper ve 8 alsak takım canavar olucak cl'de ortalama 1 gruptan çıkıcak seviyeye gelicek, fb ayewi almış diye çekinenler var kalelerinde hala volkan, sol bekleri hasan ali, sağ bekleri şener bu takım mı bizle baş edecek yahu rahat olun yaslanın arkanıza.

Geri
Üst Alt