Andre Ayew Resmen Fenerbahçe'de

ayi
isla skrtel roman hak
elmas souza ???
ayew giuliano valbuena

orta saha disinda 11leri belli gibi mucize olmazsa. orta sahada epey oyunculari var, birini oynatir orada. iyi stoper alabilirlerse alirlar yoksa malzeme belli. dirari aatifi falan satmalari lazim.

Giu forvet olacak biri değil. Geriden gelip golleri atıyor genelde. Bence oraya Janssen gelecek. Şöyle de yapabilir;

Ayew-Janssen ikili yapıp arkaya Giu'yu koyar. Onun arkasına da 3'lü orta saha. Baklava 4-4-2 gibi.

katılmıyorum. Bu adam zirve döneminde çok iyi pas opsiyonu olan,aynı zamanda dripling yapabilen az sayıdaki kanat oyuncusundan biriydi. Cezayir'de 2014 Dünya Kupası'nda 10 numara oynuyordu hatta.

Geçen sene kamp yapmadı, uzun süredir sakattı buna rağmen hiç fena olmayan performansla oynadı. Valencia döneminde defalarca izledim kendisini. Hastası olduğum isimlerdendi.

Daha önce ki sezonlar da iyi olması şu an kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İstatistik olarak evet katkısı iyiydi ama oyun anlamında göremedik kendisini. Yerine geçen yıl Sinan oynasaydı en az Feghouli'nin verdiği istatistiği verirdi.

Belhanda da orta sahaya daha yakın oynuyor,mücadele ediyor ona niye laf yapıyorsun o zaman ?
ben belhandayı en az eleştirenlerdenim belki.iyi olmasını da en çok isteyenlerdenim.ama 10 milyon avroya alındı.feghouli piyasası varken 4,2ye alındı.sakatlıktır,kilosudur,görmediği yaz kampıdır fena katkı vermedi.belhandanın mazereti yoktu.ama zaten feghouli için sabredersem bu sadece 1 sene daha olur.bunu hep diyorum.

ben futbolcu sevdalısı değilim.prandelliye bile 2 ay sabrettim.sonra da küfrü bastım.

bizimkide mugdatı yıldız olarak görüyor

Daha önce ki sezonlar da iyi olması şu an kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İstatistik olarak evet katkısı iyiydi ama oyun anlamında göremedik kendisini. Yerine geçen yıl Sinan oynasaydı en az Feghouli'nin verdiği istatistiği verirdi.
aynı şey ayew için de geçerli.şu an ayew iyi değil.

Türkiye de ki yıldız transferlerinin çoğu böyle olur zaten, performansı düşük olmasa gelmezler. Bazıları tutar iş yapar bazıları tutmaz, Ayew umarım tutmaz.
tutarsa da tutsun.kupaları alan,şampiyon olan Galatasaray olduktan sonra önemi yok.2015te de havladılar,tarihin en iyi kadrosu diye.onlar kupasız biz 2 kupayla tamamladık o sezonu,üstelik hoca bile olmayan riekerinkle.

Ayewi 3. hafta canli izleyecegim icin simdiden heyecanlandım

pu-allah-belani-versin_1455593.jpg

tutarsa da tutsun.kupaları alan,şampiyon olan Galatasaray olduktan sonra önemi yok.2015te de havladılar,tarihin en iyi kadrosu diye.onlar kupasız biz 2 kupayla tamamladık o sezonu,üstelik hoca bile olmayan riekerinkle.
Hanzo hocama 1 tebrigi cok gormeyelim yeri gelmisken

Benim anlamadigim bunlar satma ve alma konusunda sanirim 3-4 milyon euro gerideler. Bu kiralama bedeli de onlarin satin almasina ekleniyor muydu ?

Bir de dun genc alicaz dedi mr. koc ?

E bunlar kimi yollayip para yapacaklar?

Bugun FT de birbirimize ise yaramayanlari iteliycez deyince biz bu ignelerin transferlerini istermisiniz ozan tufan denen c cup memeliyi satin alma gafletinde bulunarak biz finanse edelim??!!?

Tirsmaya basladim. Bizde orta sahada selcuk, tolga gibi yattigi yerden para kazanma disinda ise yaramayan yeterince yavsak var!!

Sinyor Terim aman diyim!!

Benim anlamadigim bunlar satma ve alma konusunda sanirim 3-4 milyon euro gerideler. Bu kiralama bedeli de onlarin satin almasina ekleniyor muydu ?

Bir de dun genc alicaz dedi mr. koc ?

E bunlar kimi yollayip para yapacaklar?

Bugun FT de birbirimize ise yaramayanlari iteliycez deyince biz bu ignelerin transferlerini istermisiniz ozan tufan denen c cup memeliyi satin alma gafletinde bulinarak fb yi biz mi finanse edicez acaba ?

Tirsmaya basladim. Bizde orta sahada selcuk, tolga gibi yattigi yerden para kazanma disinda ise yaramayan yeterince yavsak var !!

Sinyor Terim aman diyim!!

Bir fake satis yapip +/- 0 a getirirler transfer gider ve gelirleri

Böyle bir yokluk içinde böyle bir oyuncuyu bu yaşta almak akıl almaz birşey gerçekten bunun arkasında birşeyler var daha dün başkanları çıkıp hacizler geliyor kapımıza bankalarimzda 1 kuruş yok demişti hayret gerçekten büyük ihtimal Ferit Şahenk veya Acun'un hediyesi

Mevcut şartlarda fener için çok iyi transfer. Formunu bulamaz umarım. Gerçi GSC effect etkisini gösterirse 3. haftayı çıkarmaz. :D

Geri
Üst Alt