- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum ben transferle alay etmeye geldim baya beğenen varLan siz gram akillanmazsiniz nani rvp geldiginde buralar aglama duvarina donmustu kim gotiruyormus tek adamla ligi ustelik ne verecegi muamma.. feghoulinin la liga performansina baksak icinden gecerdi bu ligin..
Fegh in su haliyleFeghouli ile versus açalım
Lan siz gram akillanmazsiniz nani rvp geldiginde buralar aglama duvarina donmustu kim gotiruyormus tek adamla ligi ustelik ne verecegi muamma.. feghoulinin la liga performansina baksak icinden gecerdi bu ligin..
Yapılan çoğu yorum 2-3 sene önceki ayewi anlatıyor feghoulide benzer şeyleri yaşadık işte futbolcunun son yılı çok çok önemli ayew bilidğin vasattı geçen sene..Hatta ben kardeşini daha çok beğenirim..O bildiğimiz ayew olsa Türkiyede ne işi olurdu
Böyle bir yokluk içinde böyle bir oyuncuyu bu yaşta almak akıl almaz birşey gerçekten bunun arkasında birşeyler var daha dün başkanları çıkıp hacizler geliyor kapımıza bankalarimzda 1 kuruş yok demişti hayret gerçekten büyük ihtimal Ferit Şahenk veya Acun'un hediyesi