# Andre-Pierre Gignac

Alternatiflere bakmak lazim.

Ben normalde hic istemem Gignac i, ama eger alternatiler Fernandao tarzi ise, o zaman Gignac ok.

Bonservisi yokken su adami kacirmak aptallik olur.

gignac burak'tan extra olarak ne katar ? bunun analizini yapmak lazım.

hani beles diye atlayacagız anlamına gelmiyor.

Gignac - Podolski ikilisini belese alip
Buragi 7,8 e okutsak,Umutu da takasta kullanip postalasak ne guzel olurdu bee.

Burak kalmak zorunda 11 yabancıdan sonra yedek olarak hangi türk oyuncuyu tutacan?

Sence Burak kalirsa yedek olarak kalir mi hic ? Ayrica 3.m euroluk yedek oyuncu bizim icin fazla lüks olmaz mı ?
Forvet ve stoper bolgesinde yabanci isterim.Orta sahaya ve kanatlara yerli bi kac oyuncu konulabilir

Sence Burak kalirsa yedek olarak kalir mi hic ? Ayrica 3.m euroluk yedek oyuncu bizim icin fazla lüks olmaz mı ?
Forvet ve stoper bolgesinde yabanci isterim.Orta sahaya ve kanatlara yerli bi kac oyuncu konulabilir
Zaten 1. Öncelik çok iyi bir golcü ve stoper transferi kesin yapılmalı sonra orta sahaya bir tane MC alınmalı sonra sağ bek ve bunlar yabancı olmalı. Yerli olarakta kaleci semih sabri olcan hamit selçuk burak yasin emre hakan kalmalı geri kalan alayı satilmali/gönderilmeli...

Kesinlikle dogru.Kanat transferi yapilmasada olur.Kaliteli stoper top class santrafor oncelik olmali.Ondan sonra takim zaten 3,4 level atlar

38 macta 23 gol, cok iyi.

Nasıl topçu bu iyi mi? Bizi ihya eder mi?

iN5i
Daha iyileri elbet var ama bonservisi elinde ve iyi para kazanmak istiyormus (yurt disinda). Biz ona bu parayi verebiliriz. Eger aklinda illaki Premier League yoksa bizde gayet is yapar. Istekli takim oyuncusudur. Bencil bir forvet degil ve ayaklarini Burak dan daha iyi kullaniyor. Golculugu da iyi, Burak a benzer yonleri var gol konusunda.

Daha iyileri elbet var ama bonservisi elinde ve iyi para kazanmak istiyormus (yurt disinda). Biz ona bu parayi verebiliriz. Eger aklinda illaki Premier League yoksa bizde gayet is yapar. Istekli takim oyuncusudur. Bencil bir forvet degil ve ayaklarini Burak dan daha iyi kullaniyor. Golculugu da iyi, Burak a benzer yonleri var gol konusunda.
Pas oyununda nasıl? Stoperler arasında çakılı kalıyor mu yoksa aklını kullanıp bos alan bulma gibi bi özelliği var mi? Doğru dürüst izlemedim hic :D

iN5i

Pas oyununda nasıl? Stoperler arasında çakılı kalıyor mu yoksa aklını kullanıp bos alan bulma gibi bi özelliği var mi? Doğru dürüst izlemedim hic :D

iN5i
Cakili oyunu yoktur, Burak gibi oyunu ilerde rakip defans arasinda izlemiyor. Pres yapar, sag sola akar oyun icinde zaman zaman top almak icin. Pas konusunda super degil ama kotu de degil ( ornek vermek gerekirse bir Neymar Benzema degil pas oyununda :D ) ama bizim Burak ve Umut tan daha becerikli.

bedavaysa, yıllık ücreti uygun olacaksa gelsin.. onun dışında çok çok beğenmiyorum Gignac'ı.

Gignac hemen hemen Burak'a benzer bir oyuncu. Ofsaytta kalmaları olsun, bazen çok basit pozisyonları kaçırması olsun. Stilleri çok olmasa da yine de benzer.

Ama Gignac'ın Burak'tan üstün olan özelliği, takım oyununa, pas oyununa daha yatkın ve daha teknik olmasıdır.

Geri
Üst Alt