# Andre-Pierre Gignac

Valla 5-6 maçını izlemiştim ayı gibi bir adam rakipleri terletiyor. Top tutma , dağıtma konusunda yeterli ara sıra kazmalıklar yapıyordu o maçlarda sırtı dönük oyunu ben en çok psg maçında yaptığını gördüm ve başarılıydı. Bence bonservisi olmadığı için alınmalı + 1 forvet daha getirilmeli.

Ondan eminiz reis , ancak benim kaygım önüne bir transfer daha gerekli mi şeklinde.

Örneğin ; XXX - Andre-Pierre Gignac - Burak Yılmaz şeklinde bir forvet hattı Avrupa ve Lig için çok yeterli olur gibi duruyor.

Ama bildiğimizden çok daha iyiyse teknik heyet ; Gignac , Burak , Sercan gibi bir üçlü de yapabilir forvet rotasyonu için.

Doğrudur hocam , teşekkürler ancak dediğim konularda nasıl fırsatçı ve yetenekli , son vuruşlarla da iyi bir usta olduğunu her yeriyle gol atabildiğini biliyoruz zaten.

Onu bilemem ama sundan eminim, Gignac bize yedek olmaya gelmez. Gelirse 11 de oynayacagini bildigi icin gelir.

Gignac eğer burada mutlu olur ve sakatlık yaşamazsa en az (penaltısız) 25 gol atar. Fernandao'nun 2 üst modeli eğer Fernandao bu kadar gol attıysa, 25 az bile demişim.

Ayrıca psikopat karakteriyle bu ülkede efsane olur.

Gignac eğer burada mutlu olur ve sakatlık yaşamazsa en az (penaltısız) 25 gol atar. Fernandao'nun 2 üst modeli eğer Fernandao bu kadar gol attıysa, 25 az bile demişim.

Ayrıca psikopat karakteriyle bu ülkede efsane olur.

budami piskopat ? bunu bilmiyordumda bu ne lan artik. Galatasaray SK dan ciktik Galatasaray Piskopat kulübü olmayami calisiyoruz..

gelmez bosuna heyecan yapmayin
yönetimin haberi bile yoktur

Umut-burak diyen var ya hala ahahahaha.gidin curling filan izleyin,bu adamlar futbolun temel şeylerini bilmiyorlar,1 forvette bulunması gereken özelliklerim %10 u nu belki taşıyorlar.Bu arada 15/16 kadrom:
-----------Muslera
Maxi P. Semih Chedjou Telles
Bruma N.de Jong Selçuk Yasin
--------Sneijder
--------Jinyak

Burak'a keske bir teklif gelse de kurtulsak bu sinsi heriften.

Yok Burak seneye iyi yedek olur.

Sent from my SGH-I337M

YOk ya Buraktan yedek falan olmaz. Adam yedek de rahat durmaz, illa bir sorun cikaracak.

Terim gibi otoriter antrenörün altinda bile 2 mac yedek kulübesinde yer aldi diye yapmadigi kalmadi adamin. Takim arkadaslari gol atinca sevinmeyen bir adamdan bahsediyoruz, daha nolacak.

Burak & Umut ikilisinden cektigimiz eziyetten sonra bize Hakan Sükür gibi gelir bu herif forvette. Ama benim aklim hala Gomis de kaldi, yazin kacirmamaliydik.

Tarik ve Yasin gereksizlerinin parasini rahatca Gomis icin kullanabilirdik. Bence mesela 2 Milyon imza parasi arti yillik 2 - 2,4 Milyon arasi ücret ile tavlardik bu adami.

Yasin gereksizi derken?

Gignac alınırsa iyi olur

Burak işkencesinden kurtulmanın zamanı geldi

Kop gel be aslan. Ateş seni çağırıyor.

whopper-gignac.jpg

Yonetim on anlasmayi yapmis oh be sonunda elimizdeki adamlari yedekleyecek bir santraforumuz olacak :)

Geri
Üst Alt