Andrea Ranocchia Galatasaray ile Anlaştı İddiası!

Gel gel gün isigim geeel. :)

Pazar, sadece gelen kapattı. Inter Galatasaray, Ranocchia tartışmak için bir akşam yemeği karşılar. Iki şirket anlaşma Ranocchia resmiyet var mümkün olduğunu, kesinlik oyuncu ile kulüp arasındaki türk her şey zaten yapılıyor olması. Inter artık Hernanes, şimdi pazar hala hayatta olduğu ülkeler olan, sadece Türkiye ve Rusya'ya, satış odaklanabilirsiniz "düşünce". Gitmeye hazır Ranocchia, Charity Mancini ile toplam anlaşmanın gerçekten bir adım görünüyor. O sürpriz köşede, önümüzdeki saatlerde haber için bekledi. Türkiye'de ...

TRANSLATE

Pazar, sadece gelen kapattı. Inter Galatasaray, Ranocchia tartışmak için bir akşam yemeği karşılar. Iki şirket anlaşma Ranocchia resmiyet var mümkün olduğunu, kesinlik oyuncu ile kulüp arasındaki türk her şey zaten yapılıyor olması. Inter artık Hernanes, şimdi pazar hala hayatta olduğu ülkeler olan, sadece Türkiye ve Rusya'ya, satış odaklanabilirsiniz "düşünce". Gitmeye hazır Ranocchia, Charity Mancini ile toplam anlaşmanın gerçekten bir adım görünüyor. O sürpriz köşede, önümüzdeki saatlerde haber için bekledi. Türkiye'de ...

TRANSLATE

Emeğe saygı +rep

Kaynak nasıl sağlam ve bu adamı İnter nasıl gönderiyor anlamıyorum

Mahalle de cocuklari uyandirdim, bir cizgiye dizdim. Bıcaklar hazır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7w5vQzfJ8Ew[/media]

Bos ver. Dünyanin en iyi forvetleri bile kacirabiliyor böyle toplari. ÖNEMLI olan bize defans daki katkisi. Isterse önde 10 tane 100% lük kacirsin, yeterki arka alanda görevini yeterince yerine getirsin.

Geri
Üst Alt