# Andrea Ranocchia

Hiç canlı izlemedim ama şu videodaki görüntüyü görünce korktum ne yalan söyleyeyim. Adam inanılmaz ağır, normal gerçi o boyla. Transfermarkt'taki değerini görünce önce dedim bu adamı niye göndersin İnter ama videodaki gibiyse hiç şaşırmam İnter'in göndermesine.

İnşallah ne yaptığımızı biliyoruzdur.

Fifa mı oynuyoz arkadaş napcanız hızlı stoperi Dany hızlıda noluyor.

Ama ben açıkcası Melo nun stoper versiyonu olan Dede yi daha çok istiyorum.

ağır ve tekniği iyi değil gibi geldi bana. sanki aradığımız adam değil ama umarım başarılı olur

Seneye 7+3 falan gelse tandemi Ranoc-Astori yaparız ne de güzel olur.

Fifa mı oynuyoz arkadaş napcanız hızlı stoperi Dany hızlıda noluyor.

Ama ben açıkcası Melo nun stoper versiyonu olan Dede yi daha çok istiyorum.

Adam gelir de millet etrafından vızır vızır geçerken izlemek zorunda kalırsak görürsün o zaman Fifa'yı.

Zaten verdiğin örnek baştan yanlış, Dany pozisyon almasını bilmiyor hızlı olsa kaç yazar.

Yola cikiyormus galiba

Pozisyon bilgisi iyi olan stoperler icin hiz öyle cok da önemli degil.

Mertesacker dünyanin en yavas oyuncularindan ama su an Premier Lig'in en formda defans oyuncusu.

Hem yaninda Semih gibi cevik ve hizli bir partneri olacak, sorun olacagini zannetmiyorum.

Stoper'in italyan olanı iyidir. Ancak psiko çıkmasın? :D

Pozisyon bilgisi iyi olan stoperler icin hiz öyle cok da önemli degil.

Mertesacker dünyanin en yavas oyuncularindan ama su an Premier Lig'in en formda defans oyuncusu.

Hem yaninda Semih gibi cevik ve hizli bir partneri olacak, sorun olacagini zannetmiyorum.

inşallah ama bu durumda semih ile olan uyumları çok önem taşıyacak. çok uyumlu olmak zorundalar yoksa ağır olması başımızı ağrıtabilir.

365G24S ‏@365G24Scom 2 min.

Inter'den Ranocchia için Mancini ön çalışmayı yapıp yönetime verdi. Oyuncu gelmeye hazır. Inter ile pazarlık sürüyor

365G24S ‏@365G24Scom 57 sec.

Inter satın alma opsiyonunu garanti altına almak istiyor, Galatasaray ise isteğe bağlı olması için bastırıyor.

Ağır oyuncu ama heitinga ve rhodolfhodan iyi olduğu kesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

popescuda yavaşti ama pozisyon bilgisi iyiydi. şimdi şu var biz drogba burakla oynayip 3 lü defans yaparsan bu herif danyden beter olur. drogbayi bazen tribüne göndermeliyiz. hatta çogu zaman. böyle rezil oynarsa tabi.

Zaten ligde hangi hızlı forvet zorlayabilir ki?

Hazard dışında sıkıntı olmaz.

Gereksiz transfer olur.Zaten kontejan var doğru düzgün oyuncu oynatamıyoruz.Hala savunmaya yabancı almaya çalışıyorlar.

Koy salihi stopere oynasın.Ne kadar kötü olabilir ki Zaten bitiğiz.Hem salih stoperde tutarsa yıllarca götürür bizi.Boş yere kulübün parasını harcıyorlar yazık.

Gereksiz transfer olur.Zaten kontejan var doğru düzgün oyuncu oynatamıyoruz.Hala savunmaya yabancı almaya çalışıyorlar.

Koy salihi stopere oynasın.Ne kadar kötü olabilir ki Zaten bitiğiz.Hem salih stoperde tutarsa yıllarca götürür bizi.Boş yere kulübün parasını harcıyorlar yazık.

Tutarsa diye gelen geçsin iyice defanstan. Kulübün parasını Chedjou ve Dany alınırken düşünecektiniz

MT11i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tutarsa diye gelen geçsin iyice defanstan. Kulübün parasını Chedjou ve Dany alınırken düşünecektiniz

MT11i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou ve dany den ders almadıkmı stoperde yeri geldiğinde g.zanda iyi oynuyor oraya hala bir yabancı almak lüzumsuz bence.Onun yerine iyi bir kanat oyuncusu düşünmek daha hayrımıza olur.

Geri
Üst Alt