# Andrea Ranocchia

Ranochia'yı en son 2-3 sene evvel izleme fırsatı bulmuştum.

Oldukça temiz bir ayağı var, sakin, soğukkanlı, klasik İtalyan sertliğinden uzak, doğru pozisyonla rakibi karşılamaya çalışan, akıllı bir savunmacı, ön libero mevkinde de sırıtmadan oynayabilmekte, uzun boyunun verdiği avantajla havadan oldukça iyi.

Fakat, sıkça bahsedilen zaafı o zaman da dikkatimi çekmişti, cidden çok ağır, hatta Chedjou'dan da ağır.

Son durumunu bilmiyorum, umarım gerekli çabukluk antremanlarını yaparak geçmişteki ağırlığından nispeten kurtulmuştur.

Keşke imkan olsa da Adil Rami, Benatia gibi tecrübesi ve de sertliği olan bir stoper alabilsek.

Olanaklar dahilinde sene sonu için diğer adaylarım; "Umtiti ve Kurt Zouma", tabi yerli olarak da (sözleşmesini uzatmış olsa da) Ömer Toprak.

lan adamların gözünde iyice katar olmuşuz adam yarım sezon için 2,5 milyon euro istemiş görüşmeler dondurulmuş bizimkiler astori'ye yönelmiş.

Bosuna yorma kendini. Sezon basindan beri yaziyorum. Ama milletimiz düz mantikci oldugu icin ve futboldan anlamadiklari icin göremiyorlar bunu.

Bu sorun gecen yıldan beri var merkezi orta saha oyuncularından vezgectıgımızden beri

Kanat hastalığı bitirdi bizi

Kanatlarda üst düzey lerın yoksa takım savunman helak

Hele bıde forvetlerın gerı dönmeyen cınstense buna 10 numaran da dahil

Takım savunmasıyla ilgili sıkıntı bir nebze lakayt tavırlardan oluyor ama daha çok hatalı pozisyon almayla ilgili. Rakibe basarken topu nerelere verebileceği düşünülmeden anlamsızca etrafında kümeleşiyoruz ve her seferinde adam boş arkadaşına pası çıkartığı anda 2-3 kişi oyundan düşüyoruz.

Diğer yandan hava toplarında etkili ve ayağı düzgün bir stoper ihtiyacı her zaman baki. O da ayrı konu.

Alırsak yine hüsran yaşarız. Aradığımız düzeyde bir topçu değil.

dany_nounkeu.jpg

*Ironi nedir ogrenmende fayda var.

Sezon sonu tahminen adaylar yine ranocchia ve astori olacaktır. Mancini ısrarla aldırmaya çalıştı,aldırmaya çalıştırmayada devam edecektir.

Nedense içimden bir ses kendisini Mancininin sene sonuda ısrarla isteyecegini,başkanında şartları ine zorlayacaagını düsünüyorum.

Hiç gerek yok bence. Devre arası olabilir demiştim ama alınmamalı!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bencede...Aradigmiz adam degil...Cok agir bir oyuncu..Inter'de bile oynamiyor,Adam düsüste...Dede falan alsak keske...

yabancı kontenjanının 3tanesini defans ve kalede kullanırsak golleri Burak mı atacak?

Geri
Üst Alt