# Andrea Ranocchia

forvet+stoper alınacak bence sadece. bunlar içinde olması bana göre en muhtemel villa ve ranocchia.

Hiç izlemedim bu adamı ama hiç istemiyorum nedense.Boyu aşırı uzun olduğu için ağır gibi geliyor bana.

Kamil Glik gibi maliyetli adamlarin pesinde niye kostugumuzu anlamak mümkün degil. Italya milli takiminin stoperi Ranocchia suan bosta görünüyor, Inter ile sözlesmesini uzatmadi.

Bir ara bizimle adi anilmisti ama son anda transferi iptal olmustu.

Bonservisi de yokken 1-2 lira imza ücreti verilerek transfer halledilebilir. 27 yasinda tam bize göre bir stoper.

Stoper rotasyonumuz:
AS-Ranocchia-Chedjou
YEDEK-Semih-Hakan

Diger isimler bir sekilde postalanabilir. Hamza Hoca Dany ve Koray'la falan hayal kurmasin..

Bence şişirme bir oyuncu.

Aynı fikir Konoplyanka için de mevcut.

Doria kiralanmalı bence,hem stopere hem de sol beke iyi bir alternatif olur Chedjou-Semih ikilisinide iyi tamamlar Doria,Ayrıca Marsilyada Avrupadan bir takıma kiralamak istiyormuş.

Doria kiralanmalı bence,hem stopere hem de sol beke iyi bir alternatif olur Chedjou-Semih ikilisinide iyi tamamlar Doria,Ayrıca Marsilyada Avrupadan bir takıma kiralamak istiyormuş.

marsilya'nin paf takimi degiliz ki biz. satin alma opsiyonlu olabilir.

Bu sezon takimin bidon oyuncularindan birisiymis Inter medyasi tarafindan.

marsilya'nin paf takimi degiliz ki biz. satin alma opsiyonlu olabilir.

Marsilyada'da çok rahat oynar aslında Doria ama Bielsa bir türlü güvenemedi ona bu yüzden düşünmüyorlar kadrolarında kiralayıp duruyorlar,Bence bizim takım çok iş yapar Doria hem Tellesin yerindede oynayabiliyor orayada alternatif olur ayrıca satın alma opsiyonuda eklenebilir çok rahatlıkla,1 Milyon € kiralama 7-8 Milyon € Opsiyon şeklinde olabilir belki,tutarsa paraya kıyıp alırız,tutmazsa tekrar geri döner.

Bu herife Mancini döneminde kisin ne kadar para istemislerdi. Simdi de sözlesme uzatmiyorlar.

Geri
Üst Alt