Andreas Cornelius Galatasaray'da İddiası!

Bravo güzel tespit ışte futboldan anlayan adam biz zaten gol atiyoruz pozisyonada giriyoruz sorun başka.
Aynen...geçen sene çok gol yememizin en büyük sebebi ön tarafta top tutamamamız...önde her kaptırdığımız top bizim kalede pozisyon oluyordu çoğunluğunda.....eğer tek forvet oynayacaksak golcülerinin top hakimiyeti yüksek derecede iyi olmalı...Arsenalde Giroud, Bayernde Lewa, Realde Benzema, bunların top hakimiyeti müthiş futbolcular....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Zamanında bizde Lukunku vardı...herkes alay ederdi ama adamda acayip bir hava hakimiyeti vardı....adam doğru dürüst gol atmıyordu ama yanindakileri pozisyona sokardı...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

dursun umarim su adami getirirde herkes cöp oldugunu anlar
fck'da bile oynamiyor pek cardiff'e bir gitti herif bozuldu, cardiff'den önce harika bir forvetdi

Bu adamın gelmesini çok istiyordum. İngiltere macerası, düşüş... Bana göre tam tekrar yükseliş sezonundaydı. İhtiyacımız olan tipte bir isim.
Bu arada şampiyonlar ligi ön elemesinde 2 gol 1 asist katkısı vermiş takımına. Sanıyorum bu saatten sonra fiyatı artar.

gecmis haberleri hoplatmayın. bir anda sevinip gecmis oldugunu ögrenince üzülüyorum.

gecmis haberleri hoplatmayın. bir anda sevinip gecmis oldugunu ögrenince üzülüyorum.

Bi ay daha hareketlilik olmaz. Basının zorlama haberlerini izler dururuz. Napak panpa, futbol konuşmayak mı? Zaten inatla orta doğu bataklığına saplanmaya çalışılıyo ülke. Kafayı dağıtmıcaz mı azcık?

Ben sana söyliyim, transferden beklenti içerisinde olma.
Bizim şekilciler scout ekibini dinleyecek cesarete sahip değiller.
Piyasası oluşmuş adamları da alacak paramız yok.
Debelenir dururlar. Sonra transfer sezonunun sonunda hiç bir takıma gidememiş çöplerden 2-3 tanesini alıp maaş yükümüzü arttırmaktan başka bir netice elde edemezler.

Bi ay daha hareketlilik olmaz. Basının zorlama haberlerini izler dururuz. Napak panpa, futbol konuşmayak mı? Zaten inatla orta doğu bataklığına saplanmaya çalışılıyo ülke. Kafayı dağıtmıcaz mı azcık?

Ben sana söyliyim, transferden beklenti içerisinde olma.
Bizim şekilciler scout ekibini dinleyecek cesarete sahip değiller.
Piyasası oluşmuş adamları da alacak paramız yok.
Debelenir dururlar. Sonra transfer sezonunun sonunda hiç bir takıma gidememiş çöplerden 2-3 tanesini alıp maaş yükümüzü arttırmaktan başka bir netice elde edemezler.

1.75m euro'ya rodellega alınıp umut postalansın. ben 1 ay beklemeye razıyım.

yeterki antreman ve hazırlık maclarında umut belasını bir daha görmeyeyim.

Geri
Üst Alt